Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Google-Μicrosoft ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της παιδικής πορνογραφίας!
Google-Μicrosoft ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της παιδικής πορνογραφίας!  thumbnail

Google-Μicrosoft ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της παιδικής πορνογραφίας!

Τον τεχνολογικό συντονισμό τους ώστε να παρεμποδίζεται η αναζήτηση υλικού παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο, εισάγουν πολύ σύντομα η Microsoft και η Google. Λεπτομερέστερα, σε άρθρο του στην εφημερίδα "Ντέιλι Μέιλ", ο πρόεδρος της Google κ. Έρικ Σμιτ γράφει ότι θα εφαρμοστούν νέες τεχνολογίες, που θαμειώσουν κατά πολύ την αναζήτηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, αρχής γενησομένης από τις αγγλόφωνες χώρες. Θ΄ ακολουθήσουν άλλες 158 γλώσσες που χρησιμοποιούνται στο ίντερνετ.


"Ρυθμίσαμε το Google Search με ακρίβεια για να εμποδίσουμε την εμφάνιση στα αποτελέσματά μας συνδέσμων που περιέχουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Αν και κανένας αλγόριθμος δεν είναι τέλειος, -και η Google δεν μπορεί να εμποδίσει τους παιδεραστές να εισαγάγουν καινούργια βίντεο στο Δίκτυο- οι αλλαγές θ΄ αποτρέψουν εκκαθάριση των αποτελεσμάτων σε 100.000 αιτήσεεις αναζήτησης, που πιθανόν να συνδέονται με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X