Αρχική / More / Celebrity news / Έλληνας πολυεκατομμυριούχος θα ταξιδέψει στο Διάστημα
Έλληνας πολυεκατομμυριούχος θα ταξιδέψει στο Διάστημα thumbnail

Έλληνας πολυεκατομμυριούχος θα ταξιδέψει στο Διάστημα

Πλήρωσε 30 εκατομμύρια δολάρια σε ναύλα και έξοδα. Ζει στην Μελβούρνη αλλά κατάγεται από την Μεσσηνία. Είναι ο Νίκος Χαλικόπουλος που θέλει να γίνει ο πρώτος Αυστραλός τουρίστας των Άστρων.


Επαγγέλλεται ως οικονομικός σύμβουλος για φιλόδοξους επιχειρηματίες, παραχωρώντας τους τα μυστικά της επιτυχίας. Έχει ακίνητα στην Αυστραλία, στην Ελλάδα, στις  ΗΠΑ, μετοχές μεγάλης αξίας και δίνει συμβουλές σε περισσότερους από 300.000 ανθρώπους, για το πώς να βελτιώσουν τα οικονομικά τους.  


«Γεννήθηκα πλούσιος, σε προοπτικές και τις αξιοποιώ». Οι γονείς μετανάστευσαν για οικονομικούς λόγους στην Αυστραλία την δεκαετία του ’50. Ο ίδιος, κάνοντας μαθήματα κιθάρας σε μικρά παιδιά μάζεψε 30.000 μέχρι τα 18, όταν μετακόμισε από την μικρή για αυτόν Αυστραλία, στο κοσμοπολίτικο Los Angeles. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του ως οικονομικός σύμβουλος, εκτοξεύοντας τις απολαβές του στα ύψη.


Η ζωή του είναι μια περιπέτεια. Έχει ανέβει στις υψηλότερες βουνοκορφές του κόσμου, έχει κατέβει στα βάθη των ωκεανών με υποβρύχιο, έχει τρέξει μαζί με ταύρους στην Παμπλόνα. Η αγαπημένη του περιπέτεια έως τώρα ήταν η περιήγηση στο ναυάγιο του Τιτανικού με ειδικό υποβρύχιο. 


Η Γή όμως δεν είναι αρκετή για εκείνον. Θέλει να πάει στο διάστημα. Αν αισθάνεστε και εσείς τολμηροί και σκέφτεστε να πάτε στο διάστημα, ‘όχι μόνο πρέπει να ξεκινήσετε να μαζεύετε χρήματα από πολύ πολύ νωρίς, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να μετακομίσετε για αρκετά χρόνια σε διαστημικό σταθμό, όπου θα ζείτε, προπονήστε και θα τρώτε σαν αστροναύτες. Συγκεκριμένα ο κ. Χαλικόπουλος διέμεινε  4 χρόνια σε διαστημικό σταθμό της Ρωσίας, υπομένοντας εξονυχιστικές δοκιμασίες για να ετοιμαστεί για ένα ταξίδι στο διάστημα.


Ούτε αυτό σας τρομάζει? Δεν έχετε λοιπόν παρά να προσπαθήσετε. «Από τεσσάρων ετών το όνειρό μου ήταν να γίνω αστροναύτης   και απ’ ότι φαίνεται για άλλη μια φορά η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα!». 


 


 


Ο Νικ Χαλικόπουλος στον διαστημικό σταθμό της Ρωσίας  


Ομιλία του Νικ σε υποσχόμενους επιχειρηματίες 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X