Ιταλική συνταγή με ρύζι και μοσχάρι!

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι</span><br /><span style="font-size: medium;">3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">Μισό φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πιπεριά καυτερή πράσινη ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 καρότο κομμένο σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">5 σκελίδες σκόρδο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί</span><br /><span style="font-size: medium;">3 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πελτές ντομάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">Μισό κουταλάκι του γλυκού θυμάρι</span><br /><span style="font-size: medium;">2 φύλλα δάφνης</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"><strong>Εκτέλεση</strong></span></div>
<p><span style="font-size: medium;">Σοτάρουμε το μπέικον σε χαμηλή φωτιά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Όταν το κρέας πάρει χρώμα, το βγάζουμε έξω και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σέλερι, το καρότο και το σκόρδο για περίπου 10 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και ανακατεύουμε ώστε να μείνει μισό από το υγρό μας.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα το κρέας, τα λαχανικά, το ζωμό, τα μπαχαρικά, τα αρωματικά και αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά. Μετά από 90 λεπτά, αφαιρούμε το κρέας και τη δάφνη. Ξαναβάζουμε μέσα το κρέας και αφήνουμε να πάρει άλλη μια βράση και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 90 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα