Αρνίσια σουβλάκια με δυόσμο και γιαούρτι

<p><span style="font-size: medium;">Σπιτικά σουβλάκια από αρνίσιο μπούτι με γεύσεις και αρώματα δυόσμου. Θέλει χρόνο, κυρίως για αναμονή στη μαρινάδα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η πικάντικη και έντονη γεύση</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 κιλό (χωρίς κόκκαλο) Αρνί μπούτι</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1/2 φλιτζάνι άπαχο Γιαούρτι</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 μέτρια Κόκκινη πιπεριά</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">4 σκελίδες πολτοποιημένες Σκόρδο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές Χυμός λεμονιού</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές Σως δυόσμου  (mint sauce – στα σούπερ μάρκετ)</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong></span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: medium;">Κόψτε το μπούτι του αρνιού σε κύβους 3 εκ.</span></li>
<li><span style="font-size: medium;">Ανακατέψτε σε ένα μπολ τη σως, το γιαούρτι, το σκόρδο και το χυμό. Ρίξτε τους κύβους αρνιού και ανακατέψτε και πάλι.</span></li>
<li><span style="font-size: medium;">Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.</span></li>
<li><span style="font-size: medium;">Κόψτε την πιπεριά κομμάτια 3 εκ.</span></li>
<li><span style="font-size: medium;">Περάστε το αρνί και την πιπεριά σε 8 ξύλινα καλαμάκια και πασπαλίστε τα με το δυόσμο.</span></li>
<li><span style="font-size: medium;">Βάλτε τα σουβλάκια πάνω σε ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος (ή σε ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι) και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω και να ψηθούν μέσα όσο θέλετε.</span></li>
<li><span style="font-size: medium;">Σερβίρετέ τα με επιπλέον ψιλοκομμένο δυόσμο.</span></li>
</ul>

Σχετικά άρθρα