Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πληρώνεις ότι έχεις και… γλιτώνεις την κατάσχεση!
Πληρώνεις ότι έχεις και... γλιτώνεις την κατάσχεση!  thumbnail

Πληρώνεις ότι έχεις και… γλιτώνεις την κατάσχεση!

«Πληρώνετε εσείς κάθε μήνα κάποιο ποσό "έναντι" των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών σας, κι ας μην έχετε υπαχθεί επισήμως σε ρυθμίσεις.

Εφόσον δίνετε αυτό το "έναντι" κάθε μήνα, δεν θα σας θεωρούμε "ασυνεπείς οφειλέτες" και δεν θα προχωρούμε σε κατασχέσεις ποσών από τις καταθέσεις σας στις τράπεζες ούτε θα κατάσχουμε εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία σας».

Το μήνυμα αυτό εξέπεμψε χθες ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χ. Θεοχάρης, προς τουλάχιστον 1,8 εκατ. μικροοφειλέτες του δημοσίου που χρωστούν στην εφορία ποσά μέχρι 5.000 ευρώ, σε μία προσπάθεια να τους καθησυχάσει, ώστε να πάψουν να ανησυχούν για το ενδεχόμενο να επιβληθούν εναντίον τους τα αυστηρά μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Η ανησυχία έχει γίνει πλέον έκδηλη σε πάρα πολλούς οφειλέτες, μετά το πρόσφατο «κύμα» μαζικής αποστολής ειδοποιήσεων, με τις οποίες δίδεται προθεσμία 15 ημερών για την τακτοποίηση των οφειλών υπό την απειλή της επιβολής μέτρων αναγκαστικής είσπραξης.


Θεοχάρης: Δεν συμψηφίζονται τα επιδόματα με τις φορολογικές οφειλές


Πηγή:www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X