Αρχική / Ψυχολογία / Ειλικρινά πίστευα ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά
Ειλικρινά πίστευα ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά  thumbnail

Ειλικρινά πίστευα ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά

Ξυπνώντας από τη νάρκωση στο δωμάτιο του νοσοκομείου η Ναταλι άρχισε να κλαίει. Ήξερε ότι αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία για να γίνει μητέρα και δυστυχώς για εκείνη αυτό δεν θα γινόταν ποτέ.


H εγχείριση που έκανε ναι μεν της έσωσε τη ζωή αλλά από την άλλη της πήρε το μωράκι που είχε μέσα της.  Η ζωή της 24χρονης κομμώτριας είχε γίνει ανώ κάτω από τη μία μέρα στην άλλη.


H Nάταλι είχε για ακόμη μια φορά εξωμήτρια κύηση και το μωρό δεν μπορούσε να επιβιώσει καθιστώντας έτσι τη ζωή της Νάταλι σε κίνδυνο.  Έτσι της αφαίρεσαν και την δεύτερη σάλπιγγα από μέσα της.


"Το εξωπραγματικό ήρθε όταν μας είπαν αφού ξύπνισα από τη νάρκωση ότι είχαν δει κάτι περίεργο στις εξετάσεις μου. Ένιωσα  τρομερό άγχος γιατί σκεφτηκα ότι δεν μου έφτανε που έχασα το μωράκι μου και δεν θα μπορούσα να ξαναγίνω μητέρα  (Η Νάταλι υποφέρει από εξωμητριώσεις από την ηλικία των 18 και είχε ήδη 4 αποβολές  με αποτέλεσμα να της αφαιρέσουν και  τις 2 σάλπιγγες ) μου είπαν και αυτό..


Ο υπέρυχος έδειξε κάτι που έμοιαζε με χτύπο καρδιάς . Αυτός ο χτύπος από ένας έγινε δυο όμως!


"Όταν μας ενημέρωσαν την επόμενη μέρα της εγχείρησης μου ότι  περιμένω δίδυμα, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα"λέει η  Νάταλι  και συνεχίζει " Ο γιατρός μου είπε ότι κατά κάποιο τρόπο τα έμβρυα κατάφεραν και πέρασαν μέσα στη μήτρα μου όπου και εγκαταστάθηκαν" 


Η Νάταλι τώρα είχε μια ακόμη δοκιμασία όμως.


"Οι γιατροί μου είπαν ότι εξαιτίας της κατάστασης μου και επειδή τα διδυμα είναι πιο ευαίσθητα υπήρχε περίπτωση να αποβάλω πάλι" αναφέρει η Νάταλι .


Δεν τα έβαλε όμως κάτω. Έπειτα από μερικές επιπλοκές πριν κάτι μήνες η Νάταλι κρατάει στα χέρια της τα δυο υγιέστατα διδυμάκια της την  Χόλι και την  Χέιντι.


"Δεν μπορώ να πιστέψω στη τύχη μου. Ηταν πραγματικά ένα θαύμα" λέει συγκινιμένη η Νάταλι


 NARALIE FOXCROFT


 


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X