Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Πώς να καλύψετε τις άσπρες τρίχες χωρίς να βάψετε τα μαλλιά σας
Πώς να καλύψετε τις άσπρες τρίχες χωρίς να βάψετε τα μαλλιά σας thumbnail

Πώς να καλύψετε τις άσπρες τρίχες χωρίς να βάψετε τα μαλλιά σας

Αν έχετε άσπρες τρίχες, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα μυστικά για να τις καλύψετε χωρίς να βάψετε τα μαλλιά σας!


1) Μην τις κόψετε! Μπορεί να μπείτε στο πειρασμό να κόψετε αυτές τις τριχούλες που σας ενοχλούν αλλά είναι ότι χειρότερο μπορείται να κάνετε, οπότε προσπαθείστε να αντισταθείτε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βγούν περισσότερες στι θέση της και να καταστρέψετε την τρίχα.


2) Το καλύτερο χτένισμα για εσάς είναι οι πλεξούδες καθώς θα καλύψουν τις τριχούλες που δεν θέλετε να φάινονται αλλά είναι και το πιο κατάλληλο χτένισμα για ανάμεσα στις επισκέψεις στο κομμωτήριο για βαφή.


3) Σε κάποιες γυναίκες, περισσότερες λευκές τρίχες εμφανίζονται από τη μία πλευρά του κεφαλιού, μπορείται λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις να αλλάξετε την χωρίστρα σας!


4) Οι μπαρέτες και τα τσιμπιδάκια που είναι όμως ιδιαίτερα τραβάνε τη προσοχή, επίσης με τις μπαρέτες μπορείται να δημιουργήσετε ένα χτένισμα όπου θα βάλετε όλες τις λευκές τρίχες από κάτω.


5) Δοκιμάστε μια κορδέλα ή ένα φουλάρι.


6) Αν βρείτε μια πούδρα σε πολύ κοντινή απόχρωση με αυτή των μαλλιών σας μπορείται να την χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε πρωσορινά το πρόβλημά σας.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X