Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τροϊκανή υπάλληλος εκβίασε κι απείλησε δικαστές:"να βγάζετε αποφάσεις υπέρ των δανειστών"!
Τροϊκανή υπάλληλος εκβίασε κι απείλησε δικαστές:"να βγάζετε αποφάσεις υπέρ των δανειστών"! thumbnail

Τροϊκανή υπάλληλος εκβίασε κι απείλησε δικαστές:"να βγάζετε αποφάσεις υπέρ των δανειστών"!

Η Kontranews δημοσιεύει την είδηση-βόμβα στο σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της. 
Στις 24 Σεπτεμβρίου έγινε συνάντηση ανάμεσα στην Ρωσίδα υπάλληλο της τρόικας και σε 3 κορυφαίους δικαστές οι οποίοι δικάζουν υποθέσεις για υπερχρεωμένα νοικυριά! 
Παρόντες επίσης στη συνάντηση ήταν 2 ανώτεροι υπαλληλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης, 2 δακτυλογράφοι, μιας μεταφράστρια κι ένας μεταφραστής της Ρωσίδας!
Η τροϊκανή υπάλληλος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Kontrnews, εκβίασε και απείλησε τους ανώτερους δικαστές: "Στις δίκες που δικάζετε για τα υπερχρεωμένα νοικκυριά θα κάνετε ότι μπορείτε για να εξυπηρετούνται οι Τράπεζες", φέρεται να είπε η Ρωσίδα. Δηλαδή θα τα κανονίζετε, παραβλέποντας τη συνείδησή σας, τους νόμους και το Σύνταγμα, θα βγάζετε αποφάσεις υπέρ των Τραπεζών, για να εξυπηρετούνται οι διεθνείς τοκογλύφοι κι ας χάνουν το σπίτι τους οι πολίτες. Οι Έλληνες δικαστές στην αρχη τά'χασαν με όσα άκουγαν αλλά στη συνέχεια έγιναν έξαλλοι! 
Η εφημερίδα καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον Πρόεδρο του ΣτΕ και όλους τους ανώτατους δικαστές να καταγγείλουν την ωμή παρέμβαση των ξένων στη Δικαιοσύνη της χώρας. 
Αυτά ούτε επί Τουρκοκρατίας ούτε επί γερμανικής κατοχής γίνονταν, επισημαίνει με νόημα η εφημερίδα.


http://indobserver.blogspot.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X