Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει ποια ζώδια επηρεάζει η νέα σελήνη σήμερα
Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει ποια ζώδια επηρεάζει η νέα σελήνη σήμερα thumbnail

Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει ποια ζώδια επηρεάζει η νέα σελήνη σήμερα

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη με συμμετοχή της Αφροδίτης και του Κρόνου με όψεις δωδεκάγωνου.


Αφορά το σταυρό των μεταβλητών ζωδίων (ΔίδυμοιΠαρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και η επίδρασή της είναι αρκετά ευμενής και αναδιοργανωτική.


Ωστόσο αλλαγές και αιφνιδιασμοί θα υπάρξουν στις προσωπικές σχέσεις και στις επαγγελματικές υποθέσεις των εκπροσώπων αυτών των ζωδίων, ενώ τυχόν εκδήλωση γεγονότων, καλείται να αντιμετωπιστεί με σύνεση και λογική για να αποσοβηθούν δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον.


Οτιδήποτε συμβαίνει το οποίο φέρνει μια αλλαγή, και η οποία χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη, πρέπει να γίνει αποδεκτή και οι άνθρωποι να προσαρμοστούν το κλίμα που θα επικρατήσει μέσα από αυτή την διαδικασία.


Γενικότερα η περίοδος αυτή θα σημάνει νέες εξελίξεις στην διεθνή πολιτική σκηνή, σχετιζόμενες με την ενέργεια, τα ορυκτά και τα νέα γεωπολιτικά σύνορα που οι ισχυροί θέλουν και συνεχίζουν να επιμένουν να ιχνογραφούν.


Στην Ελλάδα θα έχουμε αρκετά επεισόδια τα οποία θα κάνουν ένα είδος ξεκαθαρίσματος τόσο σε θέματα εσωτερικής διοίκησης όσο και σε θέματα εσωτερικής οικονομίας.
Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X