Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Oι δημοφιλέστερες εφαρμογές για να μιλάτε δωρεάν στο κινητό σας
Oι δημοφιλέστερες εφαρμογές για να μιλάτε δωρεάν στο κινητό σας  thumbnail

Oι δημοφιλέστερες εφαρμογές για να μιλάτε δωρεάν στο κινητό σας

To κινητό μας έχει γίνει πλέον πολύτιμο εργαλείο. Δεν είναι όμως ανάγκη να το πληρώνουμε χρυσό. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε της δημοφιλέστερες εφαρμογές chat για να μιλάτε απεριόριστα


 


WhatsApp¨Το μεγαλύτερο δίκτυο ανταλλαγής μηνυμάτων στη Δύση, διαθέτει 350 εκατομμύρια χρήστες το μήνα. Η απλότητα του είναι το βασικό του χαρακτηριστικό.


Facebook Messenger: Μέσω της εφαρμογής αυτής το Facebook προσπαθεί να κάνει αυτόνομη την υπηρεσία chat και να οδηγήσει τις εξελίξεις. Εχει 750 εκατ. ενεργούς χρήστες, όμως συνεχίζει να μη θεωρείται πρώτη επιλογή για ανταλλαγή μηνυμάτων.


Google Hangouts: Η προσπάθεια της Google να διεκδικήσει χώρο στις εφαρμογές  chat δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απο τα περισσότερα απλώς αποτελεί την εκδοχή του gtalk στο κινητό.


Viber: Περισσότερο δημοφιλές για τις δωρεάν κλήσεις του, αρκετά διαδεομένο στην Ελλάδα, αν και δεν χρησιμοποιείτε τόσο για την ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων


Skype: Το γνωστό σε όλους ιντερνετικό δίκτυο επικοινωνίας, που έχει σώσει σχέσεις και σχέσεις εξ'αποστάσεως, χρησιμοποιείται περισσότερο για τις βιντεοκλήσεις του και έχει υποφέρει αρκετά, καθώς αρχικά σχεδιάστηκε  για υπολογιστές και όχι για τηλέφωνα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X