Αρχική / More / Celebrity news / Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Βίκτωρ Ρέστης
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Βίκτωρ Ρέστης  thumbnail

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Βίκτωρ Ρέστης


Έπειτα από τέσσερις μήνες προφυλάκισης, με απόφαση της ανακρίτριας και σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα, αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια έκανε δεκτή προσφυγή του κατηγορούμενου, για την υπόθεση επισφαλών δανείων της FBBank, διατάσσοντας την αντικατάσταση της κράτησής του με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των δικηγόρων του κ.κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλκου και Θανάση Κανελλόπουλου: «Ο κ. Βίκτωρας Ρέστης με Διάταξη της Ανακρίτριας κυρίας Κυριακής Κατσιβέλη και σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα κ. Κ. Σπηλιόπουλου αφέθηκε ελεύθερος. Η Δικαιοσύνη εκτιμώντας ορθά τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε συνδυασμό με ουσιώδη νεώτερα στοιχεία και δικονομικές ενέργειες του κ. Ρέστη, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του και συγχρόνως θα συνεχίσει μαζί με τους χιλιάδες εργαζομένους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».


 Πηγή:www.imerisia.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X