Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι αστρολογικές όψεις του Δεκεμβρίου 2013. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!
Οι αστρολογικές όψεις του Δεκεμβρίου 2013. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!  thumbnail

Οι αστρολογικές όψεις του Δεκεμβρίου 2013. Πώς μας επηρεάζουν μέρα με τη μέρα!

Ένας μήνας γεμάτος ταξίδια, γνωριμίες και δράση θα είναι ο φετινός Δεκέμβριος για όλους!

 

Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη από τις 5 του μήνα μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί στο χέρι σας είναι να κάνετε δημόσιες σχέσεις, που στο μέλλον θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και επικερδείς. Προβάλετε τον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε τον στο έπακρο. Στον επαγγελματικό στίβο είστε έξυπνοι, δημιουργικοί και αυτό το αποδεικνύετε καθημερινά στους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Οι κινήσεις σας θα γίνονται με στρατηγική και πάντα θα βρίσκουν το στόχο τους. Το θέμα όμως είναι να μην υπερβάλλετε, προβάλλοντας τόσο πολύ τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας, γιατί ελλοχεύει κίνδυνος να κατηγορηθείτε για αλαζόνες και “ψώνια”.

 

Στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω (μέχρι τις 21 σε ορθή πορεία) αλλά και τον Άρη να πορεύεται στο Ζυγό από τις 7 και μετά, θα περάσετε μια πολύ καλή περίοδο με τον σύντροφο σας, αφήνοντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος στην άκρη. Τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να απαλλάξετε τη σχέση σας από ότι είναι άχρηστο και ανούσιο και αυτό θα το καταφέρετε χωρίς εγωισμούς και την παρέμβαση τρίτων κακόβουλων ατόμων.

 

Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι των ζωδίων, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 17 στους παιχνιδιάρηδες Διδύμους, θα εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι με τον μαγνητισμό σας και τις επιτυχίες σας στο αντίθετο φύλο και ίσως το τέλος του 2013 αποδειχθεί για εσάς ιδιαίτερα τυχερό! 

Αστρολογικές Όψεις Δεκεμβρίου


2/12 – Ο Ήλιος σε ημιεξάγωνο με τον Πλούτωνα και η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Φανείτε σήμερα προσεκτικοί τόσο στις αισθηματικές σας σχέσεις όσο και στις κοινωνικές σας επαφές. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την διαλλακτικότητα.

 

3/12 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Η ημέρα προκαλεί ένα κύμα περιστατικών, που θα ανατρέψουν ισορροπίες και θα σας υποχρεώσουν να επιστρατεύσετε όλο το ψυχικό σας δυναμικό, για να μπορέσετε να ξαναβάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

 

5/12 – Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και σε σύνοδο την Αφροδίτη (1 ημέρα):Οι εξαπατήσεις θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σας αποπλανήσουν σε δύσβατα μονοπάτια.

 

6/12 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Εύνοια στους τσακωμούς, εντάσεις, λογομαχίες και χωρισμούς. Μεγάλη προσοχή!!!

 

10/12 – Ο Ήλιος χιαστί με τον Κρόνο και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις θα κλονίσουν το ήρεμο κλίμα της αισθηματικής σας ζωής.

 

12/12 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Γεμάτη σχέδια και καλή διάθεση θα είναι η σημερινή ημέρα. Προωθήστε τα συμφέροντα σας χωρίς τύψεις.

 

13/12 – Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 7 ημέρες): Ιδανική μέρα για λήψη αποφάσεων, μιας και συνδυάζετε τη λογική με το συναίσθημα.

 

16/12 – Ο Ερμής χιαστί με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Προτιμήστε την μοναχική και όχι ομαδική δουλειά, γιατί οι συνεργασίες πνέουν τα λοίσθια.

 

17/12 – Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ήλιο (1 ημέρα): Η επικοινωνία με όσους σας περιβάλλουν διανύει μία ημέρα κρίσης, γι’ αυτό προτιμήστε την σιωπή.

 

22/12 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο (1 ημέρα): Μία γνωριμία που θα κάνετε σήμερα, στο μέλλον θα αποδειχθεί πολύ σημαντική.

 

24/12 – Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Κρόνο και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Σήμερα θα έχετε έξυπνες ιδέες και οι σκέψεις θα είναι ευέλικτες, οδηγώντας σας σε πρακτικές και πολύτιμες λύσεις.

 

25/12 – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό (+/- 7 ημέρες): Απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις, θα κλονίσουν το ήρεμο κλίμα της αισθηματικής σας ζωής.

 

26/12 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Ένα οικογενειακό σας θέμα ζητά την επίλυσή του και με την βοήθεια των δικών σας θα φέρετε την ισορροπία σε διαταραγμένες σχέσεις.

 

29/12 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (+/- 1 ημέρα) και ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Έντονος προβληματισμός για οικονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

 

30/12 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Απρόβλεπτη ημέρα με επίφοβες συνέπειες στον επαγγελματικό τομέα.

 

31/12 – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες) κι ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Σήμερα να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Μην ελπίζετε σε υποσχέσεις και παραμείνετε φειδωλοί σε λόγια και πράξεις

 

Πηγή: www.myastro.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X