Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Ξεκινά από 9 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα κατάρτισης – πρακτικής 1.300 ανέργων στο χώρο της Υγείας
 Ξεκινά από 9 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα κατάρτισης - πρακτικής 1.300 ανέργων στο χώρο της Υγείας   thumbnail

Ξεκινά από 9 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα κατάρτισης – πρακτικής 1.300 ανέργων στο χώρο της Υγείας

Aπό τις 9 Δεκεμβρίου αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, ύψους 15,6 εκατ. ευρώ, που απευθύνεται σε 1.300 άνεργους επαγγελματίες Υγείας. Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 20 του μήνα και τόσο η υποβολή όσο και η αξιολόγηση θα γίνονται ηλεκτρονικά.


Πρόκειται για μια καινοτόμα δράση που δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανέργους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας να λάβουν υπηρεσίες εναλλασσόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση της πρακτικής άσκησης σε δημόσια νοσοκομεία.


Όπως προαναφέρθηκε η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από 9-20 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα www.Voucher.gov.gr.


H μοριοδότηση θα γίνει με βάση τον χρόνο ανεργίας, την οικογενειακή κατάσταση, το εισόδημα και την ηλικία κα όσοι τελικά επιλεγούν θα έχουν θεωρητική κατάρτιση 240 ωρών και πρακτική 960 ωρών σε μονάδες υγείας, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ενώ η αμοιβή τους θα είναι 6 ευρω την ώρα, μικτά, και θα δίδεται ως εκπαιδευτικό επίδομα. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X