Αρχική / More / Εργασιακά / Τι κατοχύρωση έχω ως προς το ύψος του εφάπαξ και τις επικουρικές συντάξεις;
Τι κατοχύρωση έχω ως προς το ύψος του εφάπαξ και τις επικουρικές συντάξεις;  thumbnail

Τι κατοχύρωση έχω ως προς το ύψος του εφάπαξ και τις επικουρικές συντάξεις;

Αναγνώστης μας ρώτησε: Συμβουλή για συνταξιοδότηση δημοσίου Είμαι δημόσιος υπάλληλος του Γεν. Λογιστηρίου του κράτους του κλάδου ΠΕ δημοσιονομικών, με βαθμό Β3 και καθαρές αποδοχές 1790 ευρώ. Στις 18/9/13 συμπλήρωσα 34 χρόνια υπηρεσίας στο δημόσιο, διορίστηκα στις 18/9/79. Έχω αναγνωρίσει και πληρώσει για χρονικό διάστημα ενός έτους, τριών μηνών και 13 ημερών που εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα πριν διοριστώ στο δημόσιο. Δεδομένου ότι από τον μισθό μου εξαρτώνται δύο παιδιά παντρεμένα και ένας φοιτητής και ότι δεν έχω άλλους πόρους διαβίωσης και ότι διαμένω στο ενοίκιο, θα εκτιμούσα την άποψή σας σχετικά με το αν με συμφέρει να συνταξιοδοτηθώ τώρα ή να περιμένω ως τις 18/9/14 οπότε και συμπληρώνω 35 χρόνια πλήρους υπηρεσίας στο δημόσιο. Τι κατοχύρωση έχω ως προς το ύψος του εφάπαξ και τις επικουρικές συντάξεις; Τι με συμφέρει κατά την γνώμη σας να κάνω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.


Στο ερώτημά σας απάντησε ο Δικηγόρος-Εργατολόγος κ.Λεωνίδας Παππάς Καμία απολύτως κατοχύρωση. Με την παραμονή στην υπηρεσία ρισκάρετε να χάσετε πολλά, ενώ το τυχόν όφελος θα είναι απειροελάχιστο. Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X