Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ποιο είναι το σχέδιο των τραπεζών για τα "κόκκινα δάνεια"
Ποιο είναι το σχέδιο των τραπεζών για τα "κόκκινα δάνεια"  thumbnail

Ποιο είναι το σχέδιο των τραπεζών για τα "κόκκινα δάνεια"

Λύση στο τεράστιο πρόβλημα των στεγαστικών δανείων που δεν εξυπηρετούνται προκρίνει το τραπεζικό σύστημα. Το σχέδιο, το οποίο αποτελείται από δύο σκέλη έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν και οι δύο προβληματικές κατηγορίες δανείων («κόκκινα» και μετά βίας εξυπηρετούμενα), βρίσκεται ήδη στα χέρια της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος. Ενήμεροι γι’ αυτό είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο και η κυβέρνηση. Η ανάγκη αντιμετώπισης της βόμβας που απειλεί να τινάξει στον αέρα την κοινωνική συνοχή αλλά και τα θεμέλια των τραπεζών γίνεται ακόμη πιο επιτακτική δεδομένης της εμμονής της τρόικας για οριζόντια άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών.

Τράπεζες και κυβέρνηση δρουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, συντονισμένα, ούτως ώστε αφενός να μη βρεθούν οικογένειες στον δρόμο και αφετέρου το σχέδιο να είναι έτσι δομημένο ώστε η τρόικα να μην κόψει νέο κοστούμι κεφαλαίων στις τράπεζες, φέρνοντας σε αδιέξοδο την ευελιξία του τραπεζικού συστήματος και επί της ουσίας του ελληνικού Δημοσίου, το οποίο θα κληθεί να πληρώσει τον λογαριασμό.

Πατήτσε πάνω στη φωτογηραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews 
Πηγή: www.real.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X