Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Στείλτε το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας και θα σας κάνουμε προσωπικές προβλέψεις για το 2014.
Στείλτε το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας και θα σας κάνουμε προσωπικές προβλέψεις για το 2014.  thumbnail

Στείλτε το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας και θα σας κάνουμε προσωπικές προβλέψεις για το 2014.

Μανος  Μηκιδης


Αριθμολογος –ΜαθηματικοςΤΙ  ΛΕΝΕ  ΟΙ  ΑΡΙΘΜΟΙ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ  ΜΑΣ,ΤΙ  ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ  ΜΑΣ…


Η αριθμολογία είναι η επιστήμη των αριθμών η οποια εχει ως αντικειμενο, την μελέτη του ανθρωπου,την μελετη της ζωης.Τα αποτελεσματα της ερευνας αυτης, βασιζονται σε επαναλαμβανομενους κι αποδειξιμους νομους κι βρίσκουν εφαρμογή στην πραγματικότητα,βοηθώντας να διαχειριστούμε καλύτερα την καθημερινότητα μας.


Δυο από τις βασικότερες παραμέτρους μιας αριθμολογικής ανάλυσης είναι ο ονομαστικός αριθμός που  προκύπτει από το πλήρες όνομα του ατόμου και ο αριθμός της ζωης που εξάγεται από την ημερομηνία γέννησης του.


Τα ονόματα δεν είναι απλώς λέξεις που προφέρονται αλλα κρύβουν μέσα τους ένα ενεργειακό φορτίο, μια συγκεκριμένη δόνηση θα μπορούσε να πει κανεις.Αυτός ο “κραδασμός” είναι ιδιαίτερος για τον καθένα μας, όπως ξεχωριστό είναι κι το όνομα του.


Με την βοήθεια τις αριθμολογίας μπορούμε να «αποσυμβολισουμε» κι να ερμηνεύσουμε την δυναμική κάθε ονόματος κι να συλλέξουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του  ατόμου που φέρει το όνομα αυτό.


Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό??


Γράφουμε αναλυτικά κι με κεφαλαια γράμματα το πλήρες ονοματεπώνυμο  μας όπως αυτό εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως κι όχι με κάποιο χαϊδευτικό η’ υποκοριστικό κλπ…

 


Κάνοντας  μια απλή προσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπουμε το άθροισμα μας σε μονοψήφιο αριθμό.Αυτός ο αριθμός ονομάζεται αριθμος προσωπικότητας η’ονομαστικός αριθμός κι μας παρέχει πληροφορίες για τον χαρακτήρα του παιδιού μας ,είναι μια γενική ένδειξη τις προσωπικότητας του.


Ας δούμε ένα παράδειγμα…


Έστω ότι εξετάζουμε το όνομα:
Α  Ρ   Ι   Σ  Τ  Ο  Τ  Ε  Λ  Η  Σ       Ω  Ν  Α  Σ  Η  Σ


1   9  1  1   2  6   2  5  3   8  1        8   5   1  1  8   1
Αθροίζοντας έχουμε : 1+9+1+1+2+6+2+5+3+8+1+8+5+1+1+8+1=63


Μετατρέπουμε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό,δηλαδή στο παράδειγμα μας:6+3=9


Άρα ο ονομαστικός αριθμός για το όνομα του παραδείγματος μας, είναι ο αριθμός:9


Κάνοντας τώρα τους δικούς μας υπολογισμούς βρισκουμε τον αριθμό που μας  αντιστοιχει κι δινει μια γενικη περιγραφη ,της  προσωπικοτητας μας η’ του ατομου που μας ενδιαφερει…


Αν λοιπόν έχουμε
Ονομαστικό αριθμό 1


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ:


ΘΕΤΙΚΑ:Δράση, ανεξαρτητο πνεύμα, δημιουργικές ιδέες, ισχυρές ηγετικές ικανότητες, αυτάρκεια, εχει το δικο  του στυλ, υπευθύνος, αυτο-οργάνωση, εξαιρετική θέληση και αποφασιστικότητα, γενναιοτητα


ΑΡΝΗΤΙΚΑ:Υπερβολικη αυτοπεποίθηση- επιθετικοτητα, κυριαρχια, βιασυνη εγωκεντρισμος, επίδειξη,  πείσμα…


Ονομαστικό αριθμό 2


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ:Βοήθεια, ευελιξία, η φροντίδα για τους άλλους, ευαισθησια στις ανάγκες των συνεργατών, συνεργατικοτητα,  λογική ‘’δικαστή’’ ή μεσάζοντα, σεμνότητα, ειλικρινεια, επηρεάζεται από την πνευματικότητα, διπλωματικές ικανότητες.


ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Συστολή, νευρικότητα, αμηχανία,  υπερβολικη αναλυση,  κατάθλιψη.


Ονομαστικό αριθμό 3


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ:Πολλαπλοι τρόποι αυτο-έκφρασης, πολυλογία, έντονη φαντασία και έμπνευση, καλλιτεχνικά ταλέντα, ακριβείς εντυπώσεις και ιδέες,  αισιόδοξια, χαρούμενη και διασκεδαστική φυση


ΑΡΝΗΤΙΚΑ:Κατακερματισμος ενεργειας, υπερβολή, η έλλειψη κατεύθυνσης, τείνει να αφήνει ημιτελή τα έργα, κατήφεια, εγωισμός.


Ονομαστικό αριθμό 4


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ: Αίσθηση της τάξης της ηθικής, σταθερή ανάπτυξη,  υψηλή πρακτικότητα, επιστημονικός προσανατολισμός του νου,  προσοχή στη λεπτομέρεια,θετει θεμέλια για την επίτευξη στοχων, οργανωση,  διαχείριση.


ΑΡΝΗΤΙΚΑ:Ελλειψη φαντασίας, εμμονη στην λεπτομέρεια στις απόψεις, αντιπαραθέσεις, υποτονικοτητα σε ορισμένες δραστηριότητες, παίρνει τα πάντα πάρα πολύ σοβαρα,σύγχυση.
Ονομαστικό αριθμό 5


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ:Φιλόδοξα σχέδια, καινοτόμες και ευφάνταστες ιδέες, προσαρμόσιμο και συνεχώς μεταβαλλόμενο ‘’περιβαλλον’’ , προσανατολισμος στη δράση, ερευνα-εξερεύνηση, προώθηση, επινοητικοτητα σε σχεδιασμους, ανεξαρτησία.


ΑΡΝΗΤΙΚΑ:Ανυπόμονησια, δυσαρέσκεια, άγχος, γρηγορη ομιλία, απογοήτευση, πολύ βιαστικες  αποφάσεις, μη πρακτική εφαρμογή των ιδεών.
Ονομαστικό αριθμό 6


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ:Υπευθύνοτητα, καλλιτεχνια, κοινωνικός προσανατολισμός, ισορροπια, συμπάθεια για τους γύρω, ανθρωπισμος,  γενναιοδωρία,  αγάπη του σπιτιού και των ‘’εσωτερικών’’ του  υποθέσεων, προσφέρει ευχαρίστως την υπηρεσία του σε άλλους.


ΑΡΝΗΤΙΚΑ:Ματαιοδοξία, επιμονή, ξεροκεφαλια, κυριαρχεί σε οικογένεια και τους φίλους, παρεμβαση, τείνει στο ναρκισσισμό , ευπαθής σε κολακείες, υπερβολικη-ωμη ειλικρινεια..


Ονομαστικό αριθμό 7


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ:Άριστος αναλυτής και ερευνητής, αθροιζει γνώσεις, τεχνικος και εφευρετικος , διαλογιστικος, χαρισματική προσωπικότητα και συμπεριφορά, τείνει στην μοναξιά και την ειρήνη, τελειομανια..


ΑΡΝΗΤΙΚΑ: απόμακρος, σιωπηλός ή σαρκαστικός, μοναχικός, άκαμπτες θέσεις,  αναστατωνεται,διασπαταιΟνομαστικό αριθμό 8


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ:Ικανότητες λήψης αποφάσεων, πολιτικό ταλέντο, εξειδικευμένος χειρισμός της εξουσίας και της δυναμης, εργάζεται για την  επίτευξη ,την αναγνώρισης, την άσκηση της κρίσης, αποφασιστικοτητα και έγκυροτητα
ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Υπερβολικά φιλόδοξος, εργασιομανής,απουσία ανθρωπισμου, κακή διαχείριση των χρημάτων,  δικτάτορας για τους υφισταμένους, ανυπόμονος, υλιστικος

Ονομαστικό αριθμό 9


ΤΥΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


ΘΕΤΙΚΑ:Ειλικρινά φιλικός, γοητευτικός, ανθρωπιστικος, θέλει να δώσει και όχι να πάρει, αλτρουισμός, ευφάνταστη έκφραση, εύκολα εμπλέκεται σε καλά έργα, γραφή,καλλιτεχνικά ταλέντα..


ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Διασκορπισμος, αυτο-κολακεία, ευερεθιστότητα, απρόσεκτος σε επενδύσεις, αγωνίζεται για να είναι στο κεντρο της προσοχης..Οι παραπανω πληροφοριες μας δινουν μια πρωτη εικονα για το ατομο κι τα ιδιαιτερα γνωρισματα του χαρακτηρα του…..

Για τις πληροφοριες που προκυπτουν από την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ  και ΓΙΑ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ  μπορειτε


να επικοινωνησετε μαζι μου στο e-mail: info@boro.gr 


και θα σας απαντησω προσωπικα..

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X