Μ.Χρουσαλά: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Η Μαριέττα Χρουσαλά μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly για τα κιλά της εγκυμοσύνης και για την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού.

Η Μαριέττα Χρουσαλάφωτογραφήθηκε με μαγιό για το περιοδικό και μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ παρουσίασε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και αναφέρθηκε στη φιλία της με τη Μαρία Μενούνος και τη γνωριμία της με τη Charlize Theron.Πήρες ελάχιστα κιλά.Πήρα περίπου 7,5 με 8 κιλά. Με βοήθησε το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εγώ τρελαίνομαι για τα φρούτα, οπότε έτρωγα συνέχεια αντί για γλυκά. Έπειτα είχε ζέστη, οπότε δεν μπορούσα να καταναλώσω μεγάλες ποσότητες φαγητού και έτσι δεν πήρα πολλά κιλά. Στο θηλασμό δε, τα έχασα πολύ εύκολα όλα.»Γυμνάζεσαι;

Φυσικά! Κάνω βάρη, ενδυνάμωση μυών, κοιλιακούς. Με την εγκυμοσύνη το σώμα αλλάζει. Όταν γεννάς και έχεις το μωρό αγκαλιά και συνεχίζεις να βλέπεις την κοιλιά σου φουσκωμένη, νιώθεις περίεργα. Άλλωστε ο οργανισμός δέχεται ένα σοκ με την αυξομείωση του βάρους. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή. Ακόμα και κιλά να μην πάρει κανείς, αλλάζει όλο το σώμα. Εννιά μήνες που χρειάζεται για να χτιστεί κάτι, εννιά μήνες μετά χρειάζεται για να ξεχτιστεί. Δεν γίνεται μέσα σε δύο μήνες να επανέλθεις. Κάνω λοιπόν γυμναστική και κάνω λίγο διατροφή.

Όταν λες διατροφή;

Τρώω φυτικές ίνες, λίγα φρούτα, πολλές σαλάτες με λαχανικά, πρωτεΐνες και γενικά καταναλώνω τροφές που σου δίνουν ενέργεια, χωρίς να παίρνεις θερμίδες.

Έχουν “τρελαθεί” όλοι με τη μικρή;

Έντελώς! Όλοι έχουν ξετρελαθεί, γιατί είναι το πρώτο μωράκι στην οικογένεια και παρακολουθούμε όλοι μαζί την καθημερινότητά του.

Σκέφτεσαι να κάνεις τόσο σύντομα ένα δεύτερο παιδί;

Θέλουμε και δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει. Γενικά θα ήθελα να είμαστε ήρεμοι, να μεγαλώσει λίγο η μικρή, να μπορεί να περπατά, να συνεννοείται, να είναι κάπως αυτόνομη και μετά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει, ιδανικά όμως θα ήθελα να έχει μεγαλώσει λίγο η μικρή.

Βρέθηκες καλεσμένη στο after party του περιοδικού “Vanity Fair” για τα Όσκαρ. Εκεί μεταξύ άλλων γνώρισες και τη Charlize Theron. Μίλησέ μας γι’αυτό.

Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία. Η ίδια ήταν πάρα πολύ όμορφη, ψηλή, με τρομερό σώμα, είχε μια γλυκύτητα, ήταν χαμογελαστή και προσιτή. Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση.

Με τη Μαρία Μενούνος είστε πολύ φίλες;

Με τη Μαρία Μενούνος είμαστε πολύ φίλες, όπως και με την οικογένειά της και τον φίλο της. Λατρεύει την Ελλάδα, αν μπορούσε θα ερχόταν πιο συχνά, αλλά το Λος Άντζελες είναι τόσο μακριά που είναι αδύνατο να έρχεται όσο συχνά θέλει. Έχει πάρα πολλούς συγγενείς εδώ που τους αγαπάει πολύ και με την πρώτη ευκαιρία τούς επισκέπτεται. Γενικώς, δεν έχει πάει σε πολλά ελληνικά νησιά κι έτσι πέρσι που κάναμε μαζί διακοπές, χάρηκε αρκετά στην Ελλάδα. Και φέτος, βέβαια, που θα έρθει, ελπίζουμε να αποδράσουμε για κάποιες μέρες μαζί.

Σχετικά άρθρα