Μανιτάρια γεμιστά

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">6 μανιτάρια portobello</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γρ. γραβιέρα γλυκιά τριμμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γρ. ένταμ τριμμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">3 φέτες κασέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">4 φέτες ζαμπόν</span><br /><span style="font-size: medium;">6 κουταλάκια του γλυκού πελτές ντομάτας</span><br /><span style="font-size: medium;">Λίγο λάδι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα μανιτάρια και στη συνέχεια αφαιρούμε λίγη από την ψίχα τους και βάζουμε από ένα κουταλάκι του γλυκού πελτέ στο καθένα. Ψιλοκόβουμε τα ζαμπόν και το μοιράζουμε στα μανιτάρια. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και από πάνω το ένταμ.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε λίγο λάδι στο ταψάκι μας και ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά στους 160 βαθμούς. Λίγο πριν τελειώσει το ψήσιμο προσθέτουμε από ένα μικρό κομμάτι τυρί του τοστ στο κάθε μανιτάρι.</span></p>
<p><br /><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 50 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα