Πουρές πατάτας με σκόρδο

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κιλό πατάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουτάκι κρέμα γάλακτος</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κύβο λαχανικών</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μοσχοκάρυδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Τριμμένη παρμεζάνα ή γραβιέρα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 25 με 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο. Προσθέτουμε το πιπέρι, το ψιλοκομμένο σκόρδο και το μοσχοκάρυδο.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Πολτοποιούμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε όση τριμμένη παρμεζάνα θέλουμε και ανακατεύουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα