Αρχική / Πολιτισμός / City life / Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Φιλανθρωπικό bazaar 17-18 Δεκεμβρίου 2013
Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Φιλανθρωπικό bazaar  17-18 Δεκεμβρίου 2013 thumbnail

Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Φιλανθρωπικό bazaar 17-18 Δεκεμβρίου 2013


Με μήνυμα «Γιατί η αγάπη δεν τελειώνει όση κι αν χαρίσουμε», το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διοργανώνει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar «Ταμιευτήριο Αγάπης» για τη στήριξη των παιδιών.


Η φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός, συμβάλλοντας στην «αποταμίευση» παιδικών χαμόγελων, θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου, επί της οδού Πεσμαζόγλου 2 – 6 στην Αθήνα.


Δώδεκα ΜΚΟ και φιλανθρωπικά σωματεία θα διαθέσουν από τα περίπτερά τους δώρα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γλυκίσματα, αντλώντας δύναμη οικονομική και ηθική για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.


Οι ΜΚΟ που θα συμμετάσχουν είναι: Παιδικά Χωριά SOS, Χαμόγελο του Παιδιού, Make a Wish Ελλάδος, Unicef, ΕΛΕΠΑΠ, ΕΨΥΠΕ, Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα, ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, Κιβωτός του Κόσμου, Ελληνική Εταιρία για την σκλήρυνση κατά πλάκας, ΠΙΣΤΗ
 

     Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X