Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Δε θέλει να με γνωρίσει στους δικούς του: Ντρέπεται για μένα;
Δε θέλει να με γνωρίσει στους δικούς του: Ντρέπεται για μένα;  thumbnail

Δε θέλει να με γνωρίσει στους δικούς του: Ντρέπεται για μένα;

Το ερώτημα αναγνώστριάς μας:


Καλησπέρα. Είμαι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια. Είμαι πολύ καλά μαζί του με προσέχει και καταλαβαίνω πως με αγαπάει. Υπάρχει όμως και κάτι που με τρομάζει ενώ λέμε πως η σχέση μας είναι σοβαρή αποφεύγει να μου γνωρίσει την οικογένειά του. Έχουμε μαλώσει άπειρες φορές όμως τίποτα. Κάτι τελευταίο δεν έχουμε θέμα επαγγελματικής αποκατάστασης και δεν τίθεται θέμα άλλης τι μπορεί να συμβαίνει έχω κουραστεί χάνω τον εαυτό μου έτσι νομίζω να φύγω τον αγαπάω όμως, τι να κάνω; Ευχαριστώ.


Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στον ψυχολόγο- ομαδικό θεραπευτή κύριο Δημήτρη Κατσαρό.


 


Εδώ υπάρχει ένα θέμα ορίων. Ο άντρας που δε θέλει να γνωρίσει την οικογένειά του στη σύντροφο θεωρεί ότι η οικογένειά του είναι ο προσωπικός του χώρος, ίσως θα πρέπει να γίνει μια μετακίνηση του προσωπικού χώρου δηλαδή να έχει κάποιες στιγμές κάποιες άλλες δραστηριότητες στις οποίες μπορεί να νιώθει την ασφάλεια ότι είναι αυτός και ο εαυτός του και ότι αυτός έχει τη διάθεση και την ευχέρεια και τον έλεγχο να βγει από αυτό το χώρο όταν το θελήσει αυτός και στη συνέχεια να γίνει και η γνωριμία.


Εγώ προσωπικά  αντιλαμβάνομαι ότι ο σύντροφος νιώθει μια ανασφάλεια ότι δεν υπάρχει ένας χώρος χωρίς τη σύντροφό του. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X