Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Cat eye για μάτια με μικρό βλέφαρο!
Cat eye για μάτια με μικρό βλέφαρο! thumbnail

Cat eye για μάτια με μικρό βλέφαρο!

Η δυσκολία με αυτό το είδος των ματιών είναι ότι να ανοίξεις τα μάτια για να αφήσεις όσο πιο πολύ φώς γίνεται να μπεί, ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα. Με τα μάτια με μικρό βλέφαρο δεν μπορέις να τονίσεις το πάνω μέρος οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε δραματικότητα στις γωνίες των ματιών.


 Σχεδίασε μια λεπτή γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και φτάνοντας προς το τέλος κάντε τη σταδιακά όλο και πιο χοντρή. Αν η γραμμή είναι πολύ χοντρή θα καλύψει όλο το βλέφαρο όταν τα μάτια σας είναι ανοιχτά, που σημαίνει ότι θα φαίνονται πιο μικρά.


 Σχεδιάστε τη γραμμή σας προς το εξωτερικό χωρίς όμως να δημιουργήσετε καμπύλη.


 Καθώς δεν μπορούμε να το παρακάνουμε στο πάνω βλέφαρο, καλύτερο είναι να βάλουμε λίγη σκιά στο κάτω για να γίνει πιό έντονο το σχέδιο του cat eye. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο φλατ με μύτη και μαύρη σκιά και σχεδιάζοντας μια λεπτή γραμμή ενώστε το με το eyeliner σας, βάφοντας μόνο τη γωνία του ματιού σας.


 Βάλτε λίγη λευκή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας για να αντανακλούν το φώς κάτι που δίνει την εντύπωση ενός πιο μεγάλου ματιού.


 Στο τέλος μπορείτε να βάλετε μερικά τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα πιο δραματικό και έντονο εφέ ή να περάσετε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό ψαλίδι και μάσκαρα


 Η ιδέα πίσω από αυτό το κόλπο είναι να επεκτείνεις τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου ώστε να φάινονται μεγαλύτερα.


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X