Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Χάθηκε το εξάμηνο για τη Νομική
Χάθηκε το εξάμηνο για τη Νομική  thumbnail

Χάθηκε το εξάμηνο για τη Νομική

Με το σκεπτικό ότι πρέπει να διατηρηθεί το κύρος της Νομικής Σχολής το συμβούλιο της αποφάσισε ότι το χειμερινό εξάμηνο είναι χαμένο. Πρόκειται για μια απόφαση που εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει αίσθηση. 

Είναι η πρώτη φορά στα πανεπιστημιακά χρονικά που λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση από τη διοίκηση ενός πανεπιστημιακού τμήματος. Ούτε την περίοδο των μεγάλων φοιτητικών κινητοποιήσεων το καλοκαίρι του 2006 για τον τότε νόμο – πλαίσιο της Μ. Γιαννάκου, που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των σχολών το καλοκαίρι και το φθινόπωρο δεν εξετάστηκε ούτε ως σκέψη το ενδεχόμενο να κριθεί το εξάμηνο χαμένο. 

Παράλληλα, πρέπει να αναμένεται η αντίδραση και των άλλων σχολών του ΕΚΠΑ, καθώς όλες βρίσκονται στην ίδια δύσκολη θέση με τη Νομική, ωστόσο καμία διοίκηση μέχρι σήμερα δεν έλαβε μια τέτοια απόφαση, αντιθέτως όλοι προσπαθούν να καταρτίσουν ασφυκτικά προγράμματα διδασκαλίας και εξετάσεων προκειμένου να μη χαθεί το εξάμηνο…


Πηγή: www.real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X