Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / 1.7 εκατ. ευρώ για της δημόσιες σχέσεις του Μπουτάρη !
1.7 εκατ. ευρώ για της δημόσιες σχέσεις του Μπουτάρη !  thumbnail

1.7 εκατ. ευρώ για της δημόσιες σχέσεις του Μπουτάρη !

Το πόσο των 1.700.000 ευρώ ξόδεψε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για δημόσιες σχέσεις το 2011. Αυτό αποκαλύπτεται από την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του δήμου εξαιτίας των συζητήσεων που γίνονταν στο διαδίκτυο με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης όπου ψηφίστηκε ετεροχρονισμένα ο ισολογισμός της χρονιάς εκείνης.


Δραστηριότητες


Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, το ποσό αυτό ανέρχεται στα 1.700.000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο καλύπτει τις εξής κατηγορίες: έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων και οργάνωσης κοινωνικών δραστηριοτήτων, δαπάνες λειτουργίας των συσσιτίων, έξοδα αδελφοποιήσεων, δαπάνες για εορταστικές εκδηλώσεις, όπως αυτές της Καθαράς Δευτέρας ή της Αποκριάς, δαπάνες για συμμετοχές σε συνέδρια, συναντήσεις και διαλέξεις στο εσωτερικό, έξοδα φιλοξενίας προσώπων και έξοδα δεξιώσεων ή εθνικών και τοπικών εορτών, δαπάνες για τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά δώρα και απόδοση των επιχορηγήσεων στα Κέντα Φροντίδας Οικογενειών του δήμου.


 


Πηγή: www.enikos.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X