Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Μπορεί να έχει μέλλον μια σχέση από απόσταση;
Μπορεί να έχει μέλλον μια σχέση από απόσταση;  thumbnail

Μπορεί να έχει μέλλον μια σχέση από απόσταση;

Tι συμβαίνει όταν ένας από τους δυο συντόφους αναγκάζεται να αλλάξει τόπο κατοικίας; Μπορεί να συνεχιστεί η σχέση; Μπορεί το ζευγάρι να ξεπεράσει τις δυσκολίες της απόστασης; Η  Συμβουλευτική Ψυχολόγος Dr. Τζίνα Θανοπούλου, Ph.D. ,Ed. M Harvard University,Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής  Μαθησιακών Δυσκολιών του ISAInternational School of Athens μας απαντά. Με την οικονομική κρίση στις μέρες μας, όταν δεν υπάρχουν άλλες επαγγελματικές και πρακτικές επιλογές, πολλοί νέοι αναγκάζονται να αλλάξουν τόπο εργασίας και διαμονής. Με αυτό τον τρόπο πολλοί νέοι προσπαθούν να επιβιώσουν, επαγγελματικά & οικονομικά, με αξιοπρέπεια. Είναι απόλυτα σεβαστό!  Σαν αποτέλεσμα καλλιεργούνται σχέσεις εξ’αποστάσεως.


Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις αυτές, είναι δύσκολες να διατηρηθούν γιατί υπάρχουν πρακτικές  δυσκολίες. Βέβαια όλα αντιμετωπίζονται όταν υπάρχει αληθινή αγάπη, θέληση & διάθεση, όμως είναι αρκετά δύσκολο.


Πολλές φορές η λύση είναι να  μεταφερθούν οι δυο σύντροφοι στον ίδιο τόπο, που μπορεί να είναι μακριά αλλά θα είναι μαζί.  Αν υπάρχει αληθινή αγάπη και θέλουν οι δυο να μοιραστούν μια κοινή ζωή, αξίζει το κόπο να το δοκιμάσουν και να κάνουν θυσίες & αλλαγές!  Μπορεί αυτή η αλλαγή  να αποδειχτεί θετική εμπειρία και για τους δύο, να προσαρμοστούν μαζί, να κάνουν γνωριμίες, να βρουν καινούργιες δουλειές & στήσουν μαζί μια καινούργια ζωή!


Στην αρχή οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές και η ιδέα του καινούργιου τους τρομάζει, αλλά με τον καιρό μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική ευκαιρία ζωής & εξέλιξης!


Οι νέοι πρέπει να προσπαθήσουν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα και στις καινούργιες συνθήκες εργασίας και ζωής. Πρέπει να σταθεί ο ένας κοντά στον άλλον και στα καλά & στα δύσκολα με υπομονή, θέληση & πίστη. Με αυτό τρόπο θα έρθουν πιο κοντά και μαζί θα κτίσουν μια νέα ζωή με διάθεση, αισιοδοξία και προοπτικές! 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X