H τέλεια γέμιση γαλοπούλας με μανιτάρια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 8-10 άτομα:</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1,5 κούπα του καφέ ρύζι</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 μέτριο κρεμμύδι</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">τα συκωτάκια της γαλοπούλας</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα λάδι</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 κούπα κρασί λευκό</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">άνιθο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ταιριάζει απόλυτα με τρυφερό κρέας της γαλοπούλας!</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Βάζουμε σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, κατά προτίμηση γουόκ και μόλις ζεστάνει το λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τα ψιλοκομμένα συκωτάκια και μόλις πιούν τα υγρά τους τα σβήνουμε με το κρασί.</span></p>
<p><br /><br /><span style="font-size: medium;">Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για περίπου 20 λεπτά και τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 1-2 πρέζες μοσχοκάρυδο και το ρύζι, προσθέτουμε 2 κούπες νερό και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι πιεί το ζουμί του.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Μόλις σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε τον άνιθο. Το αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τη γαλοπούλα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα