Το «τριχωτό» καλσόν που… διώχνει τους διεστραμμένους!

Είναι αυτή η λύση για να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα των… αρσενικών;

Την ώρα που εκατομμύρια γυναίκες -αλλά και άντρες- σε όλο τον κόσμο ξοδεύουν μεγάλα χρηματικά ποσά καθε ημέρα προκειμένου να αποκτήσουν μια λεία και απαλή επιδερμίδα, μια κινέζικη εταιρεία αποφάσισε πως αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να «λανσάρει» το νέο της προϊόν: το  τριχωτό καλσόν!

Μπορεί η εικόνα να είναι αποκρουστική, όμως, σύμφωνα με την εν λόγω εταιρεία αυτή είναι η λύση για τις γυναίκες που έχουν κουραστεί να τις… κοιτούν οι άνδρες επίμονα στα ποδιά.

Η εταιρεία ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία πριν από λίγες ημέρες στο Twitter κάνοντας τα τριχωτά καλσόν μεγάλη επιτυχία στην Κίνα, αλλά και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας.

«Σούπερ σέξι, καλοκαιρινά αντιδιαστροφικά τριχωτά καλσόν απαραίτητα για τα νέα κορίτσια που σχεδιάζουν έξοδο.  Αλήθεια σούπερ σέξι», αναγράφεται στη λεζάντα της διαφήμισης των καλσόν!

Ωστόσο, πολλοί είναι οι Κινέζοι που έχουν τους ενδοιασμούς τους, υποστηρίζοντας ότι αυτά τα  «θαμνώδη» καλσόν δεν θα τρέψουν σε φυγή μόνο τους διεστραμμένους, αλλά και τους όμορφους άντρες.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα