Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / «Βασίλισσα» 30 ακινήτων και η Μαρία Ρεπούση -Σπίτια παντού, Πειραιά, Κυκλάδες, Μονεμβασιά, Κολωνάκι
«Βασίλισσα» 30 ακινήτων και η Μαρία Ρεπούση -Σπίτια παντού, Πειραιά, Κυκλάδες, Μονεμβασιά, Κολωνάκι  thumbnail

«Βασίλισσα» 30 ακινήτων και η Μαρία Ρεπούση -Σπίτια παντού, Πειραιά, Κυκλάδες, Μονεμβασιά, Κολωνάκι

Εξασφαλισμένο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους έχουν αρκετοί βουλευτές της Αριστεράς… Ειδικά της «συνωστισμένης» του είδους, την ίδια ώρα που δήθεν διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τον απλό πολίτη που δεινοπαθεί να τα βγάλει πέρα και εκείνοι από την άλλη ψηφίζουν «ναι σε όλα».


Τεράστια ακίνητη περιουσία έχει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση. Μαζί με τον σύζυγό της δήλωσε στο Πόθεν Εσχες συμμετοχή σε 30 περίπου ακίνητα εκ των οποίων 10 καταστήματα στο κέντρο του Πειραιά κάτι που προφανώς οδήγησε στο ετήσιο εισόδημα 97.000 ευρώ για το 2010 και 71.000 ευρώ το 2011.


Μεταξύ άλλων στο …«συνωστισμένο» αυτό πόθεν έσχες δηλώνονται σπίτια σε Πειραιά, Κυκλάδες και Μονεμβασιά αλλά και διαμέρισμα στο Κολωνάκι και τη Θεσσαλονίκη.


Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δήλωσε στους λογαριασμούς της 42.000 δολάρια, 120.000 ευρώ, μετοχές στην Toyota αξίας 2.679.872 γιέν, πάνω από 500.000 ευρώ η αξία μετοχών σε διάφορες εταιρείες.


Πηγή: www.spirospero.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X