Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Πέμπτης!
Οι προβλέψεις της Πέμπτης!  thumbnail

Οι προβλέψεις της Πέμπτης!

Ημερήσιες Προβλέψεις 26/12


Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη


Χωρίς εξάσκηση τίποτε δεν μπορούμε να καταφέρουμε, ενώ με αυτήν μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο.


Κριός


Γενικά: Νιώθετε ότι χρειάζεται να αναβαθμίσετε μια κατάσταση, κρατώντας κάποιες αποστάσεις. Φροντίζετε πάντως για όλους και για όλα και προσπαθείτε να κρατήσετε κάποιες ευαίσθητες ισορροπίες και αυτό σας καθορίζει το τελευταίο διάστημα.


Έρωτας: Η πιθανή μεταστροφή μέσα σας για μια σχέση η οποία δεν έχει αρχή και τέλος πιθανόν να σας επιφέρει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα που στην αρχή μπορεί να σας φοβίσει αλλά τελικά είναι για το καλό σας, κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό, Αιγόκερω.


Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια καινούργια προοπτική η οποία έχει πάρει μορφή και σχέδιο μέσα σας. Εσάς το μόνο που σας μένει είναι να την υλοποιήσετε άμεσα.


Ταύρος


Γενικά: Μετράτε και ζυγίζετε τα πράγματα και για να μην γίνετε βαρετοί ή ακόμα και δεδομένοι ασχολείστε με τα θέλω των άλλων για να δημιουργηθεί ισορροπία. Μερικοί έχετε ταλέντο στην μουσική ή στην καλλιτεχνία και πιθανόν να σας βγει στην επιφάνεια άμεσα.


Έρωτας: Αυτόν τον καιρό νιώθετε αρκετά διχασμένοι ή ακόμα και αναστατωμένοι. Κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου. Θέλετε να κάνετε κάτι πολύ τολμηρό που να δείχνει τα συναισθήματά σας και κυρίως να δίνει το προσωπικό σας στίγμα το οποίο τώρα αρχίζετε και το βρίσκετε.


Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που προσπαθείτε να ηρεμήσετε αυτές τις ημέρες και να μην σκέφτεστε και πολλά πράγματα σίγουρα θα στροβιλίζεται στο μυαλό σας μια συνεργασία η οποία μπορεί να σας ανησυχεί για το μέλλει γενέσθαι.


Δίδυμοι


Γενικά: Η θετική ροή των πραγμάτων σας βοηθά να οριστικοποιήσετε κάτι μέσα σας που αφορά και στο κοινωνικό σας κομμάτι το οποίο μερικές φορές έχει και την μορφή της άμεσης προσωπικής επαφής. Πάντως αυτή την περίοδο όλο και κάτι γίνεται και μπαίνετε σε πλαίσιο ενώ από την άλλη υπάρχει και κάτι σαν ιδέα που σας ωθεί να κάνετε τρέλες.


Έρωτας: Το ίδιο συμβαίνει και στην ερωτική σας ζωή. Είστε άνετοι όταν κάνετε τα διάφορα και προσπαθείτε να δείξετε ένα πρόσωπο πολύ απελευθερωμένο ή ακόμα και πολύ προχωρημένο σε ιδέες και απόψεις και από την άλλη βαθιά μέσα σας έχετε ανάγκη από το όριο και την απόλυτη εμπιστοσύνη.


Καριέρα & Οικονομικά: Συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις τις οποίες δεν πρέπει να τις εμποδίσετε γιατί συμπληρώνεται το πάζλ σε μια κατάσταση που εδώ και πολύ καιρό έχετε κουραστεί για να την πετύχετε. Όμως καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη σας και την γνώμη πιο έμπειρων ατόμων.


Καρκίνος


Γενικά: Η γενική σας εικόνα είναι πολύ έντονη και ανησυχητική μερικές φορές γιατί έχετε κουραστεί ίσως να συμβιβάζεστε και να κάνετε τα ίδια και τα ίδια και αυτό σας δίνει την ένταση να αλλάξετε όλα τα δεδομένα που σας ενοχλούν από το σπίτι σας μέχρι και τα πάντα γύρω σας.


 Έρωτας: Είστε στα καρφιά γιατί όλο και κάτι δεν σας αρέσει ίσως από έναν Ζυγό ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να σας δημιουργήσει ασφάλεια γιατί είναι και ο ίδιος πολύ προβληματισμένος, όχι με εσάς αλλά με τον ίδιο, οπότε θα πρέπει να κοιτάξετε και λίγο τον εαυτό σας.


 Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που είναι ημέρες γιορτινές εσάς το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς με στόχο να ξεπεράσετε κάποια θέματα και κυρίως μέσα σας με τον τρόπο που τα χειρίζεστε. Θέλετε μερικές φορές να ξεσπάσετε για να κάνετε την δική σας επανάσταση.


Λέων


Γενικά: Έχετε την διάθεση να είστε ανοικτοί και πολύ φιλικοί αλλά όλο κάτι σας κρατάει και δεν σας αφήνει να έχετε την πληρότητα που έχετε ανάγκη. Όμως προσπαθείτε να τα τακτοποιήσετε όλα, δηλαδή και τα δικά σας να κάνετε αλλά και τις υποχρεώσεις σας όπως η οικογένεια σας ή πράγματα που για σας έχουν τον ρόλο του «πρέπει».


 Έρωτας: Εδώ είστε αρκετά ανοικτοί αλλά και ένα κομμάτι σας κρατάει μια επιφύλαξη γιατί βαθιά μέσα σας δεν εμπιστεύεστε ακόμα ολοκληρωτικά. Η σχέση με έναν Αιγόκερω συνεχίζει να είναι δύσκολη και επιβαλλόμενη για πολλούς από εσάς.


 Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε, σκέφτεστε και δεν βγάζετε κανένα αποτέλεσμα. Και κάτι καλό να έχει γίνει δεν μπορείτε να το δείτε γιατί είστε μέσα στο άγχος. Απλοποιήστε τα πράγματα περισσότερο για να έχετε μια καλύτερη ροή στα πράγματα.


 Παρθένος


Γενικά: Είστε πολύ συγκρατημένοι γιατί θέλετε να δείξετε με ένα πρακτικό τρόπο στους άλλους τα συναισθήματά σας και αυτό ίσως να μην μπορείτε να το κάνετε ολοκληρωμένα. Πάντως αναστατώνετε την γκαρνταρόμπα σας προκειμένου να έχετε ένα αρμονικό συνδυασμό γιατί τον τελευταίο καιρό δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνισή σας.


 Έρωτας: Θέλετε να κάνετε κάτι το τελείως διαφορετικό για να ξεχωρίσετε και να συγκινήσετε το άτομο που είστε μαζί ή σας ενδιαφέρει και είναι όλα στα σκαριά. Τον μόνο που θα φοβίσετε με την αλλαγή της συμπεριφοράς σας θα είναι ένας Καρκίνος γιατί δεν σας έχει συνηθίσει πολύ μαχητικό. Ο Ζυγός από την άλλη θα έρθει πιο κοντά σας.


 Καριέρα & Οικονομικά: Στο μυαλό σας έχετε χιλιάδες πράγματα γιατί τώρα μπαίνει μια καλή περίοδος την οποία μπορείτε να υλοποιήσετε και να κάνετε συμφωνίες που θα σας πηγαίνουν περισσότερο και υπάρχει τάση υλοποίησης.


Ζυγός


Γενικά: Κάτι σας τρώει μέσα σας. Μπορεί βαθιά να έχετε το ανικανοποίητο και να μην μπορείτε να το εντοπίσετε. Η ζωή σας χρειάζεται μια γενική ανανέωση και αναδόμηση και το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι. Κυρίως χρειάζεται να ζείτε την αλήθεια σας και όχι τα πρέπει. Σίγουρα θα έρθετε σε μεγάλες αντιφάσεις.


 Έρωτας: Όσο πιο πολύ προσέχετε και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, τόσο περισσότερο θα καλυτερεύει μια σχέση που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Τον τελευταίο καιρό πάντως νιώθετε αναστάτωση γιατί θα χρειαστεί να μπείτε σε ένα καλύτερο πλαίσιο.


Καριέρα & Οικονομικά: Αν αποφεύγετε έστω και να σκεφτείτε αυτά που θα έπρεπε να κάνετε και δεν τα έχετε κάνει μάλλον δεν θα σας εξυπηρετήσει και πολύ. Το καλύτερο είναι να σταθείτε μπρος σε ένα καθρέπτη και να πείτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε γιατί είστε αρκετά δυναμικοί αλλά αναποφάσιστοι.


Σκορπιός


Γενικά: Θέλετε γενικά να ηρεμήσετε ή να βρεθείτε με άτομα που τα νιώθετε πολύ κοντά σας. Αυτό θα είναι το στίγμα σας για τις επόμενες ημέρες. Με τους φίλους σας και γενικά με μετακινήσεις και βόλτες θα είστε πολύ συγκρατημένοι και θα προτιμήσετε τις παρέες με τους συγγενείς σας.


Έρωτας: Ανταποκρίνεστε ιδιαίτερα σε μια κατάσταση η οποία είναι πολύ θετική για σας. Κάπου βαθιά μέσα σας όμως νιώθετε και μια ανησυχία ή μια παράξενη διαίσθηση που μερικές φορές σας καθηλώνει. Αυτά μάλλον είναι δικές σας προβολές πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί πάντα κάτι αρνητικό κουβαλάτε μέσα σας για να αντλείτε δύναμη από εκεί και να έχετε με κάτι να βασανίζετε τον εαυτό σας.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει πλώρη για μεγάλα κατορθώματα τα οποία όμως να έχουν και επαφή με το έδαφος που πατάτε. Μερικοί από εσάς ίσως σχεδιάζετε κάτι πολύ μυστικό και δεν θα το ανακοινώνετε ακόμα πουθενά.


Τοξότης


Γενικά: Έχετε μια άνεση και μια διάθεση για φίλους και παρέα που το δείχνετε έντονα αφού καλείτε συνέχεια κόσμο σπίτι σας ή θέλετε να βρεθείτε έξω για να κάνετε τα δικά σας. Νέοι φίλοι και ενδιαφέροντα μπορεί να μπαίνουν συνέχεια στην ζωή σας αυτό το διάστημα.


Έρωτας: Έχετε γενικά μια καλή ανταπόκριση απέναντι στην σχέση σας. Το καλό είναι με εσάς ότι δεν πλήττει κανένας γιατί είστε χρυσωρυχείο νέων ιδεών και καταστάσεων.


Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να μαζευτείτε και να κοιτάξετε θετικά μπροστά σας. υπάρχει κάτι που σας ξεμυαλίζει και σας κάνει και βλέπετε την πραγματικότητα τελείως διαφορετική από ό, τι είναι εκεί έξω.


Αιγόκερως


Γενικά: Οι τρείς πλανήτες στο ζώδιο σας αφού μπήκε πλέον και ο Ερμής δεν σας αφήνουν αμέτοχους στο οποιοδήποτε παιχνίδι γιατί παίρνετε θέση και είστε ενεργοί σε πολύ περισσότερα θέματα τα οποία δεν σας είναι και τόσο δύσκολα όσο νομίζετε. Πάντως θα κάνετε κάτι να προσπαθήσετε να ξεφύγετε από την μοίρα σας και την καθημερινότητα.


 Έρωτας: Εδώ γίνονται πολλές αλλαγές. Τα καλά παιδιά που ήξεραν όλοι έχουν μπει μέσα σε ένα τρένο και κουνούν τα μαντήλια κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που κάνετε σημαντικές αλλαγές και τομές σε κάθε τι κατεστημένο ή επιβεβλημένο από τον χρόνο. Το θέμα είναι να πάρετε συναίσθημα και αυτό έχετε ανάγκη. Οπότε θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να το πάρετε και να νιώσετε ότι είστε τελικά καλά με ένα πρόσωπο που σας αγαπάει και σας σέβεται.


Καριέρα & Οικονομικά: Οι παλιές φρουρές αλλάζουν και στην θέση τους μπαίνουν άλλες πιο δυναμικές και περισσότερο ανανεωμένες και με αέρα φρεσκάδας. Για αυτό και εσείς αναγκαστικά θα ακολουθήσετε το καινούργιο και όχι το δεδομένο.


Υδροχόος


Γενικά: Είστε γενικά αναστατωμένοι και κάπως περίεργα διακείμενοι όχι απαραίτητα άσχημα ή κακά, απλά δεν θέλετε να γυρίσετε πίσω για κανέναν, αφού έχετε πάρει τον δρόμο τον ανηφορικό. Η σχέση σας με άτομα που έχουν ιδέες ή τρόπο ζωής ελαφρώς διαφορετικό ή πρωτοποριακό σίγουρα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.


Έρωτας: Εδώ κάθε ημέρα συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές και ο λόγος είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι σας παρουσιάζονται άτομα που θα μπορούσαν να σας ακολουθήσουν αλλά εσείς λέτε λίγο ακόμα, μήπως και γνωρίσετε αυτόν που τελικά σας πάει γάντι. Πάντως καλά θα κάνετε να είστε όσο μπορείτε ανοικτοί και μην κρίνετε με την πρώτη ματιά. Οι υπόλοιποι που είστε μέσα σε σχέση προσπαθείτε να βρείτε νέο τρόπο επικοινωνίας και επαφής. Ο Καρκίνος έχει βάλει λιτούς και δεμένους να είστε μαζί.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να πρωτοπορήσετε αλλά πάντα μέσα σε πλαίσια πολύ συντηρητικά. Πιθανόν να μην βρίσκετε αναγκαίο να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις πολύ προσωπικές σας επιθέσεις.


Ιχθύες


Γενικά: Έχετε ανάγκη κάπου να μαζευτείτε και να κάνετε κάτι από κοινού με οικογένεια ή με πρόσωπα που είναι για σας πολύ αναγκαία γιατί σας κρατούν σταθερούς. Για αυτό θα είστε εσείς που θα κάνετε είτε το κάλεσμα είτε την επαφή.


 Έρωτας: Έχετε θέμα με τις ισορροπίες γιατί δεν σας είναι εύκολο να είναι όλοι ευχαριστημένοι, παρόλο που το θέλατε πάρα πολύ. Ο Ζυγός έχει μπει σαν σίφουνας στην ζωή σας και δεν ξέρετε πως θα τον αντιμετωπίσετε.


Καριέρα & Οικονομικά: Μην αναλώνεστε με πολλές συζητήσεις και κάντε πράξη ό, τι και να σας έρθει στο κεφάλι στα όρια βέβαια του εφικτού. Το ζητούμενο είναι αυτό και όχι κάτι άλλο.


Πηγή: astrology.gr        


http://www.astrology.gr/


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X