Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Το γράμμα ενός απολυμένου της ΕΡΤ στον Άγιο Βασίλη
Το γράμμα ενός απολυμένου της ΕΡΤ στον Άγιο Βασίλη  thumbnail

Το γράμμα ενός απολυμένου της ΕΡΤ στον Άγιο Βασίλη


Απολυμένος εργαζόμενος της ΕΡΤ αποφασίζει να στείλει γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Ζητώντας ένα τζιπ όπως αυτό του Μιχάλη Λιάπη ή υψηλές γνωριμίες όπως αυτές του Χάρη Τομπούλογλου, καυτηριάζει τα γεγονότα που απασχόλησαν λίγο προτού κλείσει το 2013.

Διαβάστε το γράμμα:

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Για το 2014 θα ήθελα μια εργασιακή σχέση με απολαβές σαν κι αυτή που είχε ο κ. Καψής στο ΔΟΛ, ή έστω μια αποζημίωση απόλυσης σαν αυτή που πήρε.

Αν αυτό δεν είναι εφικτό, γιατί αντίστοιχα αιτήματα, μάλλον θα σου έχουν κάνει και άλλοι, τότε θα επιθυμούσα ένα τζιπ σαν αυτό του κ. Λιάπη (με πινακίδες και ασφαλισμένο, μην σε πιάσουν οι τσιφουτιές στα δώρα).

Μην επιχειρήσεις να μου το περάσεις μέσα από την καμινάδα, έχει βουλώσει από την αιθαλομίχλη, μόλις προχτές κάψαμε τον καναπέ της γιαγιάς (με την επένδυσή του μαζί) και στούμπωσε.

Αν πάλι λόγω της κρίσης τα υλικά αγαθά, συγκεντρώνονται μετά δυσκολίας, τότε δώσε μου τουλάχιστον τη δυνατότητα να κάνω "υψηλές" γνωριμίες, όπως ο κ. Τομπούλογλου, που ποτέ δεν ξέρεις πότε θα "αποδώσουν".

Ευχαριστώ


 Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X