Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Παρασκευής!
Οι προβλέψεις της Παρασκευής!  thumbnail

Οι προβλέψεις της Παρασκευής!

Ημερήσιες Προβλέψεις 27/12


Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη


Επιτυχία είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου. Να σου αρέσει αυτό που κάνεις και να σου αρέσει ο τρόπος που το κάνεις.


Κριός


Γενικά: Είστε πολύ σκεπτικοί και σοβαρά τοποθετημένοι σε θέματα κυρίως που αφορούν στην οικογένεια και την εν γένει αξία σας αλλά δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε τις μεγάλες προσδοκίες.


Έρωτας: Είστε παραδομένοι στα χέρια ενός Ζυγού και εξαρτώνται όλα από αυτόν. Για αυτό είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τα πολύ δικά σας θέματα και να εντοπίσετε την ιδανική για σας σχέση. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα γνωρίσετε έναν Αιγόκερω ή θα γυρίσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σας θυμίσει καταστάσεις.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναμφισβήτητα πολύ περισσότερες ευκαιρίες στα χέρια σας για αυτό δεν είναι πολύ εύκολο να τις βάλετε σε προτεραιότητα γιατί μπορεί να δράτε και λίγο άναρχα μερικές φορές ενώ χρειάζεστε περισσότερο τις συνεργασίες.


Ταύρος


Γενικά: Είστε αρκετά ήρεμοι γιατί βλέπετε ότι τίποτα δεν ξεφεύγει από τα δεδομένα σας και αυτό σας δίνει μια ασφάλεια αλλά υπάρχει κάτι πολύ βαθύ που σας κάνει ιδιαίτερους και ξεχωριστούς και αυτό είναι η τάση που έχετε στην τέχνη και την αρμονία. Αυτό σας δίνει μια ξεχωριστή νότα στην ζωή σας.


Έρωτας: Αναζητάτε πρώτα να βρείτε μέσα σας μια ισορροπία και μετά να την μεταδώσετε στο πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και πάλι και να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον δικό του τρόπο.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε τις ανασφάλειές σας γιατί είστε άτομα που δεν ησυχάζετε ποτέ σε αυτό το θέμα. Ίσως όμως τώρα να έχετε την δυνατότητα να κάνετε καλύτερες κινήσεις για να είστε πιο εξασφαλισμένοι.


Δίδυμοι


Γενικά: Υπάρχει μια ισορροπία αυτή την στιγμή η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη αυτό το γιατί δεσμεύεστε από κάποιες υποχρεώσεις που σας ζορίζουν και χρειάζεται ευελιξία και γενικά μεγάλο άνοιγμα για να τα βγάλετε πέρα.


Έρωτας: Σήμερα έχετε την τιμητική σας. Ο λόγος είναι ότι έχετε την άνεση να καθορίζετε εσείς την επικοινωνία και να κάνετε τα δικά σας χωρίς να παρεξηγηθείτε και να επεκταθείτε μέσα από τα συναισθήματά σας. Η επαφή με τον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη συναισθηματική άνεση.


Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε για αυτό θα επεκταθείτε και θα δείξετε την αξία σας. Πάντως το σύστημα έστω και αλλαγμένο σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε μέσα και να κινηθείτε με άνεση χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας.


Καρκίνος


Γενικά: Έχετε ανάγκη με κάποιο τρόπο να προστατέψετε τους γύρω σας γιατί χρειάζεστε να είστε εκεί και να αφοσιωθείτε με όλη σας την ενέργεια, με ψυχή και σώμα. Είναι σημαντικό το να δείχνετε το ενδιαφέρον σας γιατί πολλές φορές δεν είστε ο εαυτός σας.


Έρωτας: Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο με το άτομο που είστε μαζί και ίσως βρείτε αντιστάσεις από τη μεριά του. Για αυτό καλό είναι να έχετε ένα τρόπο διπλωματικό που θα βοηθήσει ουσιαστικά.


Καριέρα & Οικονομικά: Οι φιλοδοξίες σας είναι αρκετά μεγάλες και σίγουρα θα εκδηλωθούν αυτή την περίοδο. Θα είναι πολύ πιεστικές προκειμένου να σας βγουν όλα τα σχέδια. Η συνεργασία πάντως έχει μεγάλη σημασία για σας.


Λέων


Γενικά: Έχετε μπει σε μια φάση που θα σας δημιουργήσει μεγάλη διάθεση να πετύχετε και να μπείτε σε μια κανονική ροή γιατί μερικές φορές μπορείτε να κάνετε πράγματα αρκεί να δεχτείτε την τρέχουσα πραγματικότητα. Καλό είναι να περπατάτε γιατί μπορεί να έχετε πόνους στα κόκκαλα.


Έρωτας: Είναι σημαντικό να κρατάτε τους τύπους γιατί χρειάζεται και αυτό μερικές φορές ακόμα και στην προσωπική σας σχέση. Δηλαδή καλό είναι να θυμάστε την επέτειο σας ή ακόμα και κάποιες μικρές συμβολικές ημέρες που υπάρχουν μεταξύ σας. Κυρίως με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω θα υπάρχει μια έντονη κατάσταση.


Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να είστε συντηρητικοί και να δείξετε ότι έχετε πάρει γραμμή ότι όλα γίνονται σκαλί-σκαλί και όχι με την πρώτη. Πάντως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε μια φαεινή ιδέα την οποία πρέπει να την δουλέψετε με πολύ μεθοδικότητα.


Παρθένος


Γενικά: Η διάθεσή σας να αποκτήσετε ενέργεια και να γίνετε για λίγο παιδιά θα είναι κάπως συγκρατημένη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνετε πράγματα που άλλες ημέρες ίσως να μην κάνατε. Η πιθανή ενασχόληση με τα παιδιά ή ακόμα και με τα ανιψάκια σας θα είναι πολύ αναζωογονητική.


Έρωτας: Έχετε αφήσει τις πολλές αντιστάσεις και κάνετε μια μεγάλη υπέρβαση για να περάσετε καλά και να ζήσετε όπως θέλετε τον έρωτά σας.


Καριέρα & Οικονομικά: Αναπληρώνετε κάποια κενά τα οποία δεν ήταν εύκολο να τα καλύψετε τις προηγούμενες ημέρες. Κάνοντας κάποιες δουλειές πολύ πρακτικές πιθανόν να βρεθείτε απέναντι σε μια κατάσταση την οποία δεν την περιμένατε.


Ζυγός


Γενικά: Αντλείτε αυτοπεποίθηση από τον εαυτό σας και κάνετε πολλά εξτρήμ πράγματα τα οποία ούτε και εσείς είχατε υπολογίσει.


Έρωτας: Παρόλο που υπάρχει η κραταιά λογική και σας εκπαιδεύει ανάλογα εσείς παραμένετε ερωτικοί και δοτικοί στην ιδέα της συντροφικότητας. Μόνο προσέξτε να μην διαψευστείτε ή κάνετε και εσείς το ίδιο σε ένα πρόσωπο γιατί δεν έχετε την καθαρή εικόνα της σχέσης σας.


Καριέρα & Οικονομικά: Συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό διάφορες ανατροπές τις οποίες δεν μπορείτε εύκολα να τις σταθμίσετε γιατί νιώθετε μέσα σας ότι κάτι θα πρέπει να απορρίψετε και να ξεκινήσετε κάτι άλλο καινούργιο.


Σκορπιός


Γενικά: Έχετε κάποια προστασία την οποία δεν την καταλαβαίνετε άμεσα. Πιθανόν να προσπαθήσετε να γεμίσετε κάποια κενά γιατί πιστεύετε ότι κάτι σας λείπει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η εμφάνισή σας θα είναι πολύ προσεγμένη και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.


Έρωτας: Κρατάτε όσο μπορείτε τις αποστάσεις και τις καλές ισορροπίες με στόχο να μην βρεθεί κάτι που να σας χαλάσει την έκφραση και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η επαφή με Παρθένο θα σας δώσει μια ξεχωριστή σπίθα.


Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε γενικά κάποιες θετικές σκέψεις οι οποίες ευτυχώς είναι και οργανωμένες και μπορούν στο μέλλον να σας επιφέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η επιρροή ενός Κριού στην ζωή σας θα είναι πολύ σημαντική.


Τοξότης


Γενικά: Σοβαρεύετε αρκετά και ίσως να μην δίνετε την σπίθα ζωής που έχετε συνηθίσει τους άλλους. Αλλά και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού σας και χρειάζεται να το αποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη.


Έρωτας: Είστε κάπως κτητικοί, αυτό όμως δεν σας αρέσει να το δείχνετε στο πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Καρκίνος ζητάει από εσάς αναγνώριση και κυρίως μια τυπική συμπεριφορά η οποία θα σας βάλει σε ένα πολύ οργανωμένο τρόπο ζωής.


Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι όταν πληρώνετε όλες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και έχετε μια τάξη στην ζωή σας, ηρεμείτε και νιώθετε καλύτερα. Για αυτό μην ξεφύγετε από το πρόγραμμα που έχετε βάλει.


Αιγόκερως


Γενικά: Η δική σας ενέργεια είναι πολύ σημαντική και οπουδήποτε βάζετε το χέρι σας συγυρίζετε τα πάντα γιατί έχετε την διάθεση να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Πάντως τώρα, επειδή έχετε τάση να έχετε μια καλύτερη εξωτερική εικόνα, πιθανόν να δώσετε μεγαλύτερη βάση στην εμφάνισή σας ή ακόμα και την αρμονία πάνω σας.


Έρωτας: Έχετε μεγάλη ένταση γιατί θέλετε να κάνετε κάτι το ξεχωριστό κι ίσως να μην σας βγαίνει εύκολα. Η καρδιά σας κτυπάει πολύ δυνατά γιατί νιώθετε κάτι καινούργιο να έρχεται στην ζωή σας. Η ξαφνική γνωριμία με Κριό ή Ζυγό θα σας επιβεβαιώσει.


Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στον γενικό χαμό κάνετε την υπέρβασή σας σε αυτό το θέμα. Ακόμα και κάτι σταθερό να έχετε όλο και κάτι πρωτοποριακό θέλετε να προσθέσετε.


Υδροχόος


Γενικά: Είστε πολύ συγκεκριμένοι και συγκεντρωμένοι στο να κάνετε κάτι γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Η φιλία πάντως είναι η αξία για την οποία πολλές φορές κάνετε υποχωρήσεις και διάφορες τρέλες. Μπορεί να γνωρίσετε κάποια άτομα που αξίζουν αλλά έχουν και καταξίωση στο κύκλο σας.


Έρωτας: Σίγουρα ο Καρκίνος έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο και από εκεί που μπορεί να σας βασάνιζε και να σας έκανε να υποφέρετε πιθανόν να αλλάξει συμπεριφορά γιατί άλλαξαν οι συνθήκες. Επίσης η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σας αναστατώσει ιδιαίτερα.


Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να είστε ευέλικτοι και συμβιβάσιμοι δεν θα έρθετε σε κόντρα με κάποια πρόσωπα που παλιά δεν τα είχατε και σε μεγάλη υπόληψη. Προτιμάτε να σιωπήσετε γιατί αυτό είναι μια λύση.


Ιχθύες


Γενικά: Είστε σε φάση έρευνας και προσωπικής ανασκόπησης. Για αυτό δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά πράγματα, αφού μέσα σας νιώθετε την ανάγκη για καλυτέρευση κι όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Η οικογένεια θα είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς.


Έρωτας: Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό γιατί υπάρχει από την πλευρά σας μια σοβαρότητα το πώς αντιμετωπίζετε πλέον μια πολύ καλή σχέση για σας. Είναι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία πάνω σε ταξίδι η οποία θα εξελιχτεί αλλά θέλει τον χρόνο της.


Καριέρα & Οικονομικά: Η απόφασή σας να ακολουθήσετε την γνώμη κάποιων ατόμων που είναι πιο επιτυχημένοι από εσάς πιθανόν να σας δώσει το κίνητρο και να βρείτε μια σημαντική άκρη που μπορεί να σας ξελασπώσει.


Πηγή: astrology.gr


http://www.astrology.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X