Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Βρες το κατάλληλο σχήμα φρυδιού για το πρόσωπό σου
Βρες το κατάλληλο σχήμα φρυδιού για το πρόσωπό σου thumbnail

Βρες το κατάλληλο σχήμα φρυδιού για το πρόσωπό σου

Λογικά έχετε αφήσει στην άκρη φέτος το τσιμπιδάκι για ένα πιο γεμάτο φρύδι, και τώρα που είχαν το χρόνο τους για να μεγαλώσουν, ήρθε η ώρα να βρεις το σχήμα που θα κολακέψει το πρόσωπό σου. Πώς ξέρεις αν χρειάζεσαι στρογγυλό φρύδι, γωνία ή ένα πιο ίσιο σχέδιο. Δείτε ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου ποιο είναι το πιο κατάλληλο σχήμα. 


Heart-Shaped Faces


Αν το πρόσωπό σου έχει σχήμα καρδιάς, δημιουργήστε ένα μαλακό τόξο, καθώς ισορροπεί ένα πιο μακρύ σαγόνι. Όσον αφορά το πάχος του φρυδιού επιλέξτε ένα πιο χοντρό.


 


Square-Shaped Faces


Αν έχετε τετράγωνο πρόσωπο επιλέξτε ένα πιο λεπτό φρύδι με έντονο τόξο καθώς μακραίνει το πρόσωπο.


 


Long Faces


Ο καλύτερος τρόπος να κολακέψεις ένα πιο μακρύ πρόσωπο είναι με ένα πιο ίσιο φρύδι και ένα ήσυχο τόξο κάτι που βοηθάει στο να δώσει λίγο φάρδος στο πρόσωπο. Απέφυγε τα ψηλά τόξα που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό.


 


Round Faces


Τα στρογγυλά πρόσωπα είναι πιο ιδιαίτερα καθώς θέλουν ένα γεμάτο φρύδι και ένα τόξο προς το τέλος του φρυδιού. Όσο πιο μακρυά από τη μύτη τόσο το καλύτερο.


 


Oval-Shaped Faces


Οι γυναίκες με οβάλ πρόσωπο μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στα μαλλιά τους και να τους πηγαίνει, το ίδιο ισχύει και με τα φρύδια τους. Ένα γεμάτο φρύδι με ένα μικρό τόξο πάντα κολακεύει. 


Diamond-Shaped Faces


Αν το πρόσωπό σας έχει το σχήμα ενός διαμαντιού δοκιμάστε ένα τόξο με καμπύλη, κάτι που βοηθάει στο να μακρίνει το πιο φαρδύ σημείο του προσώπου σας.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X