Χοιρινό φιλέτο με τυρί κρέμα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">600  γραμμάρια χοιρινό φιλέτο</span><br /><span style="font-size: medium;">160 γραμμάρια τυρί κρέμα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα</span><br /><span style="font-size: medium;">1κουταλιά του γλυκού κουρκούμη</span><br /><span style="font-size: medium;">βούτυρο για το ταψί</span><br /><span style="font-size: medium;">λάδι για το τηγάνισμα</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σερβίρετε το φιλέτο κομμένο σε φέτες συνοδευόμενο με <a href="http://www.sidagi.gr/section/kurios-piato/content/taliateles-ogkraten" target="_blank"><strong>ταλιατέλες ογκρατέν.</strong></a></span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα