Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Kρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Σουμάχερ- Δείτε αναπαράσταση του ατυχήματος
Kρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Σουμάχερ- Δείτε αναπαράσταση του ατυχήματος thumbnail

Kρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Σουμάχερ- Δείτε αναπαράσταση του ατυχήματος

Ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να μην άλλαξε τη χρονιά όπως ο ίδιος θα ήθελε, μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, ωστόσο αποδεικνύει ότι είναι ένας μαχητής της ζωής. Το γεγονός ότι επί σειρά ετών υπήρξε ένας υπεραθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στην πιο δύσκολη μάχη που δίνει, για την ίδια τη ζωή του.

Ο κορυφαίος οδηγός της Formula 1 των προηγούμενων ετών διατηρείται σε τεχνητό κώμα από τους γιατρούς μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κρανιοεγκεφαλική πίεση. Η επέμβαση διήρκεσε δύο ώρες, η κατάστασή του παρουσιάζει κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, τόνισαν οι γιατροί του. Όπως επεσήμαναν μετά τη δεύτερη επέμβαση ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση, αλλά είναι ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημερώνουν διαρκώς την οικογένεια του Σουμάχερ, ενώ προειδοποίησαν ότι ακόμη υπάρχει έντονη αιμορραγία.

Ενδιαφέρον προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Η μάνατζερ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Σαμπίνα Κεμ, ανέφερε πως το κράνος του Σουμάχερ έσπασε μετά από πρόσκρουση σε βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Σύμφωνα με την Κεμ ο Σουμάχερ δεν ήταν μόνο με τον γιο του, αλλά με μια ομάδα από φίλους, καθώς επίσης ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την στιγμή του ατυχήματος. 

Αναμφίβολα αναμένονται με ενδιαφέρον οι μαρτυρίες όλων όσων παρευρίσκονταν μαζί με τον Σουμάχερ την στιγμή που έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του. 

Φίλοι και θαυμαστές στο πλευρό του

Εν τω μεταξύ πολλοί θαυμαστές του Μ. Σουμάχερ, αλλά και παλιοί συνεργάτες του, όπως ο πρόεδρος της FIA Ζαν Τοντ, βρίσκονται στο πλευρό του Γερμανού οδηγού. Δεκάδες άτιμα έχουν κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ με σημαίες της Φεράρι και φωτογραφίες του Σουμάχερ.
 
Δείτε την περιοχή όπου σημειώθηκε το ατύχημα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X