Αρχική / Συνταγές / Κυρίως / Σούπα με αρακά και σέλερι
Σούπα με αρακά και σέλερι thumbnail

Σούπα με αρακά και σέλερι

Υλικά


Για 2-4 άτομα

1 καρότο σε ροδέλες
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 Χοντροκομμένο σέλερι
1 1/2 λίτρο ζωμός λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
600 γραμμάρια αρακάς
Μισή κούπα κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές βούτυρο


 


 


Εκτέλεση


Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι και ανακατεύουμε συνεχώς. Μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε το ζωμό και όταν βράσει το μείγμα, προσθέτουμε τον αρακά.

Αφήνουμε να βράσουν για 15 – 20 λεπτά ακόμη. Με μπλέντερ ανακατεύουμε την σούπα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε με μια κουταλιά κρέμα γάλακτος πάνω σε κάθε πιάτο.
Σερβίρεται με μια φέτα ζεστό ψωμί.


 





Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X