Σοκολατάκια κάστανο

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span></p>
<p><br /><span style="font-size: medium;">Κάστανα, όσα θέλετε</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Κουβερτούρα</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Κόβουμε τη μύτη από τα κάστανα και τα βράζουμε σε νερό να μαλακώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα καθαρίζουμε καλά.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Εν τω μεταξύ, σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα σας, μέσα στην οποία ρίχνουμε ένα ένα τα κάστανα και τα βγάζουμε στη συνέχεια προσεχτικά με ένα πηρούνι.</span></p>
<p> </p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα