Ζελέ ρόδι και τζίντζερ

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2 άτομα</em></span><br /><span style="font-size: medium;"> </span><br /><span style="font-size: medium;">2 κούπες χυμό ρόδι</span><br /><span style="font-size: medium;">Σπόρια από ρόδι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φακελάκι σκόνη ζελατίνης</span><br /><span style="font-size: medium;">4 κουταλιές νερό</span><br /><span style="font-size: medium;">1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ</span></p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη ζελατίνης με το νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά να απορροφήσει το νερό. Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε το χυμό ρόδι για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το χυμό ρόδι και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως.</span><br /><span style="font-size: medium;"> </span><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια, προσθέτουμε λίγα σπόρια σε κάθε μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να κρυώσει. Γαρνίρουμε με σπόρια από ρόδι!</span></p>
<p> </p>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα