Αρχική / More / Celebrity news / Μίκαελ Σουμάχερ: Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου
Μίκαελ Σουμάχερ: Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου  thumbnail

Μίκαελ Σουμάχερ: Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου

Τα καλά νέα, είναι ότι δεν υπάρχουν νέα… Αυτό δήλωσε έμμεσα η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ χθες έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 δεν παρουσιάζει κάποια αλλαγή αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο που παρακολουθεί τον Γερμανό.

Αυτό που επισημαίνεται ιδιαίτερα από πολλές πλευρές είναι ότι στην περίπτωση του Σουμάχερ δεν έχουν να κάνουν με έναν συνηθισμένο ανθρώπινο οργανισμό, αλλά έναν πρώην υπεραθλητή που συνέχιζε να ζει και να κινείται σε υπερφυσικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ παρουσιάζει σημάδια σταθεροποίησης δεν σημαίνει ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Κάθε άλλο. Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες. Για το αν θα μπορέσει να ανακάμψει ποτέ ο Γερμανός, η απάντηση είναι ότι θεωρείται ιατρικά δυνατό να επανέλθει πλήρως ένας οργανισμός μετά από κώμα αρκετών εβδομάδων.

«Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου»

Δεν πρόκειται για κάποια δήλωση του Μίκαελ Σουμάχερ πριν από πολλά χρόνια. Πρόκειται για κάτι που είπε λίγο πριν από το ατύχημα που είχε στις γαλλικές Άλπεις.

Το αποκαλύπτει στην γερμανική Bild, ο δημοσιογράφος Κάι Έμπελ, ο οποίος του πήρε συνέντευξη στις 17 Δεκεμβρίου, μια ημέρα πριν ο Σουμάχερ βρεθεί στις Άλεπις.

Ο Έμπελ λέει: «Μιλήσαμε στις 17 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν πάει στις γαλλικές Άλπεις για διακοπές με την οικογένειά του. Ήταν πολύ χαρούμενος και ανυπομονούσε γι’ αυτό», τόνισε, ενώ αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον «Σούμι» και το αν είναι εθισμένος στην αδρεναλίνη και την ταχύτητα, με όσους κινδύνους συνεπάγεται αυτό.

«Όχι, δεν νομίζω πως ήταν κάτι τέτοιο και δεν ήθελε να τον βλέπουν έτσι. Ήξερε τα όριά του, είτε οδηγούσε είτε έκανε σκι. Απλώς τα όριά του ήταν διαφορετικά από ενός απλού ανθρώπου. Όπως κάθε πιλότος της Formula 1, είχε διαφορετική σχέση με την ταχύτητα. Μου είπε πως ποτέ δεν βγαίνει από τα όριά του. Κάποτε μου είχε πει πως πιστεύει στη μοίρα. “Δεν μπορώ να μην κάνω κάποια πράγματα από το φόβο πως μπορεί να πάθω κάτι. Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου”, μου είχε πει».
Πηγη: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X