Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Aντώνης Κατσαμάγκος
Aντώνης Κατσαμάγκος thumbnail

Aντώνης Κατσαμάγκος

Ο Κατσαμάγκος Αντώνης γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε Νοσηλευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Απέκτησε μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Ψυχική Υγεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Ως ψυχοθεραπευτής εκπαιδεύτηκε στην Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας και συνεχίζει την ψυχοθεραπευτική του εκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Έχει πραγματοποιήσει επίσης διετή εκπαίδευση στην Συμπεριφορική Θεραπεία Οικογένειας στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς και το ΕΠΙΨΥ.  Συνεργάστηκε με το Τμήμα Διαταραχών Προσωπικότητας της Ά Πανεπιστημιακής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου στο πλαίσιο τριετούς εκπαιδευτικού σεμιναρίου στην Ομαδική Αναλυτική θεραπεία ασθενών με μεθοριακή διαταραχή προσωπικότητας.
Από το 2002 εργάζεται στον τομέα τις κοινωνικής ψυχιατρικής, στις μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης του Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (Ξενώνας, Κέντρο Ημερας, Προστατευόμενο Διαμέρισμα), ενώ από το 2012 εργάζεται στο Κέντρο Ημέρας για την παρακολούθηση των ψυχικά ασθενών που διαβιούν στην κοινότητα της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας. Εργάζεται επίσης ως ιδιότης ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής με κατεύθυνση την ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία (ατομική, ομαδική, οικογενειακή, ζεύγους).
Είναι μέλος της ψυχοδυναμικής ομάδας “αντίκρισμα”.
Email: Κατσαμάγκος Αντώνης
Τηλ: 2130 142025

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X