Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Φωτογραφίζοντας τις ανασφάλειες: Καθημερινοί άνθρωποι βγάζουν τις φοβίες τους στο φακό
Φωτογραφίζοντας τις ανασφάλειες: Καθημερινοί άνθρωποι βγάζουν τις φοβίες τους στο φακό  thumbnail

Φωτογραφίζοντας τις ανασφάλειες: Καθημερινοί άνθρωποι βγάζουν τις φοβίες τους στο φακό

Ολοι έχουμε ανασφάλειες και πράγματα που θα θέλαμε να αλλάξουμε πάνω μας ή που ντρεπόμαστε για αυτά. Ο φακός του φωτογράφου Στιβ Ροζενφιλντ, ξεσκεπάζει τις ατέλειες απλών καθημερινών ανθρώπων οι οποίοι δείχνουν περήφανα στην κάμερα τις ανασφάλειες τους.


Το project ονομάζεται «What I be» και σε αυτό συμμετέχουν άνθρωποι ακρωτηριασμένοι, ή με σημάδια, αλλά ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν κάποιο σημάδι, ωστόσο λόγω του βάρους τους, των σεξουαλικών τους προτιμήσεων, της καταγωγής, ή της οικογενειακής τους κατάστασης, η ίδια η κοινωνία τους στιγματίζει.


Επιδεικνύοντας τα σημάδια ή τα σημεία του σώματος τους που τους φέρνουν σε δύσκολη θέση και γράφοντας στα πρόσωπά τους τις ανασφάλειες τους, αντικρίζουν κατάματα τον φακό αποδεικνύοντας ότι τελικά όλα είναι στο μυαλό μας.

 


Πηγή: www.livester.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X