Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Να τι γίνεται όταν μάνα και κόρη έχουν τον ίδιο εραστή [Βίντεο]
Να τι γίνεται όταν μάνα και κόρη έχουν τον ίδιο εραστή [Βίντεο]  thumbnail

Να τι γίνεται όταν μάνα και κόρη έχουν τον ίδιο εραστή [Βίντεο]

Ακόμη και οι σεναριογράφοι σαπουνόπερας δύσκολα θα μπορούσαν να σκεφτούν να γράψουν μια ανάλογη σκηνή: Τρεις γυναίκες να μαλλιοτραβούνται δημοσιώς, μπροστά στα μάτια συγγενών και φίλων για τα μάτια ενός άνδρα. Το στοιχείο που κάνει ενδιαφέρουσα τη σκηνή είναι το γεγονός ότι όλες οι γυναίκες είναι συγγενείς μεταξύ τους και συγκεκριμένα μάνα και οι δυο της νεαρές κόρες.


Για την ιστορία, η πρώτη που σύναψε δεσμό με τον… Δον Ζουάν ήταν η 40χρονη μητέρα των κοριτσιών. Ομως ο κύριος δεν περιορίστηκε εκεί αλλά σύναψε διαδοχικά σχέση και με τις δυο της κόρες, ηλικίας 17 και 18 χρόνων. Ολα αυτά χωρίς να χωρίσει τη μητέρα. Ετσι για καιρό, ο «Δον Ζουάν του Περού» είχε παράλληλη σχέση και με τις τρεις γυναίκες. Η οργή της μητέρα ξεχείλισε όμως, όταν άφησε έγκυο τη νεαρότερη κόρη της. Η 40χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και τον κατηγόρησε για βιασμό. Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο παραπάνω βίντεο…


 
Πηγή: www.myblogs.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X