Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Παραχωρούν τα ξενοίκιαστα σπίτια σε άπορους
Παραχωρούν τα ξενοίκιαστα σπίτια σε άπορους  thumbnail

Παραχωρούν τα ξενοίκιαστα σπίτια σε άπορους


Πολίτες που βλέπουν τα ακίνητα τους να μένουν ξενοίκιαστα, λόγω κρίσης, σπεύδουν να… παραδώσουν τα κλειδιά στον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να απαλλαχθούν από τα χαράτσια.

Το πρωτόγνωρο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα από Αθηναίους να «συνεργαστούν» με τον δήμο προκειμένου προσφέροντας τα άδεια σπίτια τους να ανασάνουν οικονομικά οι ίδιοι αλλά και ο δήμος να εξασφαλίσει στέγη σε άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες επιβεβαιώνουν στη «Δημοκρατία», η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Καλλιόπη Γιαννοπούλου και η ψυχολόγος, πρόεδρος της ΜΚΟ Ανθρώπινοι Άνθρωποι, Βέρα Μεσσήνη.

Συνολικά 40 διαμερίσματα από τον Κολωνό μέχρι το Παγκράτι και τη Ριζούπολη, έχουν ήδη προσφερθεί από τους ιδιοκτήτες τους στην ΜΚΟ η οποία αισιοδοξεί, μεσολαβώντας μεταξύ των ιδιωτών και του δήμου, να εξασφαλιστεί στέγη σε δεκάδες Αθηναίους που βρέθηκαν ή κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο. Από την πλευρά του, ο Δήμος παλεύει να χειριστεί τη νέα κατάσταση.

Πηγή www.enikos.gr Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X