Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Πιο δύσκολος ο οργασμός με το one night stand!
Πιο δύσκολος ο οργασμός με το one night stand! thumbnail

Πιο δύσκολος ο οργασμός με το one night stand!

Oι γυναίκες απολαμβάνουν λιγότερο το ευκαιριακό σεξ


Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, οι γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να έχουν οργασμό όταν η σεξουαλική πράξη γίνεται με έναν ευκαιριακό και όχι έναν σταθερό σύντροφο.


Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.grΠιο συγκεκριμένα, η μελέτη στην οποία συμμετείχαν 600 φοιτήτριες βρήκε ότι η συνουσία και το στοματικό σεξ στα πλαίσια μιας σοβαρής ερωτικής σχέσης είχε τη διπλάσια πιθανότητα να οδηγήσει σε οργασμό, σε σύγκριση με τη συνουσία και το στοματικό σεξ σε σχέση μιας βραδιάς.


Μια άλλη μελέτη που διεξήχθη σε 24.000 φοιτητές, βρήκε ότι το 40% των γυναικών είχε οργασμό κατά τη πιο πρόσφατη σεξουαλική επαφή με ευκαιριακό σύντροφο, ενώ κατά την πιο πρόσφατη σεξουαλική επαφή στα πλαίσια μιας σταθερής ερωτικής σχέσης, το ποσοστό των γυναικών που έφτασαν σε οργασμό ανέβαινε στο 75%.


 Οι ερευνητές αποδίδουν την παραπάνω διαφορά στο γεγονός ότι η σεξουαλική πρακτική βελτιώνεται σε κάθε νέα επαφή όταν οι δύο σύντροφοι είναι σταθεροί, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα επίτευξης οργασμού. Παράλληλα, στις σταθερές σχέσεις οι άνδρες μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ικανοποίηση των συντρόφων τους.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X