Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Βαφτίζουν τους δημοτικούς αστυνομικούς «εφοριακούς» για να κάνουν ελέγχους
Βαφτίζουν τους δημοτικούς αστυνομικούς «εφοριακούς» για  να κάνουν ελέγχους thumbnail

Βαφτίζουν τους δημοτικούς αστυνομικούς "εφοριακούς" για να κάνουν ελέγχους

Με κάθε τρόπο επιχειρείται να ενισχυθεί το δυναμικό των Εφοριών και από το υπουργείο Οικονομικών, αφού τα τελευταία χρόνια το προσωπικό στις εφορίες έχει αποδεκατιστεί λόγω του κύματος συνταξιοδοτήσεων.


Ετσι μία λύση που προτάθηκε, όπως γράφει και το capital.gr είναι οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι θα "βαφτιστούν" εφοριακοί. Ηδη οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει για την μετάταξη στις εφορίες περίπου 150 πρώην δημοτικών αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και διαθέτουν πτυχία οικονομικής και νομικής κατεύθυνσης. Με την μεταφορά τους στις εφορίες θα ασχοληθούν κατά κύριο λόγο με ελεγκτικό έργο και εισπρακτικές διαδικασίες, δηλαδή στα τμήματα Ελέγχου και Δικαστικού των Εφοριών.


Εκτός από τους παραπάνω το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να προσλάβει άλλους 300 πτυχιούχους οικονομικής και νομικής κατεύθυνσης από τον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ παλαιότερου διαγωνισμού ενώ βρίσκεται στα σκαριά και νέος διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εντός του έτους άλλων 700 υπαλλήλων για τις εφορίες.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X