Αρχική / Πολιτισμός / City life / Μπαζάρ για τα Παιδικά Χωριά SOS
Μπαζάρ για τα Παιδικά Χωριά SOS  thumbnail

Μπαζάρ για τα Παιδικά Χωριά SOS

Τριάντα εννιά εικαστικοί χαρίζουν τα έργα τους σε φιλανθρωπικό παζάρι που διοργανώνει η γκαλερί M art Manolioudakis.


Με σκοπό να βοηθήσουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, 39 καλλιτέχνες δωρίζουν τα έργα τους στη συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης της την ανατροφή και τη στήριξη των λιγότερο προνομιούχων παιδιών. Η ιστορία της εκδήλωσης Bazart δεν είναι καινούργια. Σχεδιασμένη εξ αρχής από την Ευγενία και τον Ανδρέα Μανωλιουδάκη, το Bazart καθιερώθηκε σταδιακά ως ένα ετήσιο ραντεβού φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιείται σε συνεργασία με ιδρύματα και οργανώσεις όπως έχει κάνει στο παρελθόν με το "Κάνε μια Ευχή", "Ελπίδα", "MDA Hellas", "Χαρά", το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας.
Μερικοί από τους εικαστικούς που συμμετέχουν στο φετινό Bazart είναι οι: Anne Urquhart – Edwards, Craftit, Irina Voltenko, Αντύπας Παναγάς, Βαβάτσης Γιώργος, Βάγνερ Έφη, Βαμβούρας Γιάννης, Βόγκλη Γιώτα, Γαλανοπούλου Μπέκυ, Γεμελιάρη Αναστασία, Δημητροκαλή Μιλένα, Ζαχαρία Πέρσα, Καλλιώρας Στέλιος, Καμπρίλη Μαρία, Καρβέλα Νίκη, κ.ά. Τα έργα τους θα παρουσιάζονται στον χώρο της M art Manolioudakis στα πλαίσια του φετινού Bazart από 16 Ιανουαρίου, ενώ θα βρίσκονται επίσης online στο e shop των Παιδικών Χωριών SOS σε χαμηλότερες τιμές της πραγματικής τους αξίας. Περισσότερες πληροφορίες στα δύο παρακάτω sites: M art Manolioudakis: www.m-art.gr/space και Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας: www.sos-villages.gr


 


Info


16 Ιανουαρίου 2014 
Έως 24 Ιανουαρίου 2014. 11ο Bazart 2013 – 2014. M art Space, Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X