Αρχική / Media (old articles) / Google Chrome: Νέα έκδοση για συσκευές Android με λειτουργία συμπίεσης δεδομένων για εξοικονόμηση data
Google Chrome: Νέα έκδοση για συσκευές Android με λειτουργία συμπίεσης δεδομένων για εξοικονόμηση data thumbnail

Google Chrome: Νέα έκδοση για συσκευές Android με λειτουργία συμπίεσης δεδομένων για εξοικονόμηση data

Μετά την έκδοση του Google Chrome 32 για laptops/desktops που είδαμε εχτές, η Google άρχισε να διαθέτει την νέα έκδοση του δημοφιλούς browser για συσκευές Android, η οποία για πρώτη φορά φέρνει επιλογή συμπίεσης δεδομένων για εξοικονόμηση data έως και 50%.

Επίσης, η λειτουργία συμπίεσης δεδομένων εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και προστασία από κακόβουλες ιστοσελίδες, ενώ οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργούν συντομεύσεις για τις αγαπημένες τους ιστοσελίδες στην αρχική σελίδα του browser.

Το update για τη νέα έκδοση θα εμφανιστεί σταδιακά σε όλους τους κατόχους συσκευών Android. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία συμπίεσης δεδομένων θα χρειαστεί να ανοίξετε την εφαρμογή του Google Chrome και στη συνέχεια Settings ->Bandwidth management -> Reduce data usage “On”.

[Google]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X