Αρχική / Συνταγές / Κυρίως / Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι
Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι thumbnail

Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι

Υλικά


Για 2-4 άτομα

250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
500 γραμμάρια ριγκατόνι
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο


 


 

 


Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.


 


 




Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X