Γεμιστά μανιτάρια με μπέικον και τυριά

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τα μανιτάρια</span><br /><span style="font-size: medium;">225 γραμμάρια μανιτάρια portobello</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φρέσκο κρεμμυδάκι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σκελίδα σκόρδο</span><br /><span style="font-size: medium;">60 γραμμάρια τυρί τσένταρ</span><br /><span style="font-size: medium;">2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για την επικάλυψη</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα θρύμματα ψωμιού</span><br /><span style="font-size: medium;">1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κλωναράκια θυμάρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ξεκινήστε με προθέρμανση του φούρνου στους 220 βαθμούς και αφαιρώντας τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Στη συνέχεια ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, σκόρδο, μπέικον σε μικρά κομματάκια και τα σοτάρετε σε ζεστό τηγάνι για 5 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Μετά ανακατεύετε το μείγμα του μπέικον με το τυρί τσένταρ και αφήνετε στην άκρη.</span><br /><span style="font-size: medium;">Συγχρόνως ανακατεύετε σε ένα μπολ τα θρύμματα ψωμιού, τη παρμεζάνα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια και καλύπτετε με το μείγμα ψωμιού.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψήστε για 20 λεπτά με αντιστάσεις στους 220 βαθμούς.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα