Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / "Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την καθηγήτριά μου"
"Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την καθηγήτριά μου" thumbnail

"Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την καθηγήτριά μου"

Aναγνώστριά μας ζητά τη γνώση των ειδικών μας. 


Καλημέρα σας ήθελα να μου δώσετε απάντηση σε ένα θέμα που με ταλανίζει εδώ και ένα χρόνο περίπου. Έκανα μάθημα με μια καθηγήτρια φιλόλογο ιδιαίτερα για προετοιμασία πανελληνίων η οποία ήταν καθηγήτρια μου και στο σχολείο. Η συγκεκριμένη έχει οικογένεια και είναι αρκετά αφοσιωμένη σε αυτήν και μάλιστα μου εξέφραζε πολλές φορές ότι κουράζεται και ότι το μάθημα μας ήταν ένας τρόπος ξεκούρασης γ’ αυτήν. Επίσης μπορώ να πω ότι δεχόμουν πολλές φιλοφρονήσεις από την ίδια καθώς μου είχε πει ότι μου είχε αδυναμία είχαμε άψογες σχέσεις και μάλιστα μιλάγαμε σε καθημερινή βάση για τα προσωπικά μας για ένα χρόνο και μέσα στη διάρκεια των μαθημάτων. Έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και είμαστε το ίδιο ζώδιο δεν ξέρω αν οφείλεται η χημεία που είχαμε σε αυτό. Εγώ τώρα είμαι φοιτήτρια και έχω κρατήσει επαφή μαζί της γιατί δεν μπορώ χωρίς να μιλάμε νιώθω πολύ περίεργα όταν τη βλέπω είμαι άπειρα χαρούμενη και επίσης την σκέφτομαι σε καθημερινή βάση. Εκείνη καταλαβαίνω ότι θέλει να έχουμε επαφή αλλά δεν μπορεί να με βλέπει λόγω δουλειάς και οικογένειας έχω πρόβλημα θέλω να της πω έστω μια φορά την εβδομάδα να βρισκόμαστε γιατί πιστεύω ότι θα κάνει καλό και στις δυο μας. Πως εξηγείτε το δέσιμο αυτό;


Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Δρ. Μαρία Φωτιάδου. 


 


Καλημέρα σας.


Τα ιδιαίτερα μαθήματα δίνουν το χρόνο στο δάσκαλο και τον σπουδαστή, πιο πολύ σε σχέση με μια αίθουσα με πολλούς μαθητές, εφόσον το θελήσουν, να μοιραστούν θέματα προσωπικά όπως και αναφέρετε στο μήνυμά σας. Για πολλές μητέρες το να φύγουν από το σπίτι και τις υποχρεώσεις τους με την οικογένεια μπορεί να αποτελέσει χρόνο ξεκούρασης και εφόσον αναπτύσσατε προσωπικά ζητήματα μεταξύ σας, ήταν πιθανόν μια ανάγκη για συζήτηση και για τις δυο μεριές.


Σίγουρα με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε περισσότερο και πολλές φορές μας είναι πολύ εύκολο να ανοιχτούμε και να εμπιστευτούμε το άλλο άτομο. Αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το ζώδιο που αναφέρετε. Δενόμαστε με συγκεκριμένα άτομα για πολλούς λόγους. Κάποια παραδείγματα είναι οι ανάγκες που έχουμε εκείνη τη στιγμή για επικοινωνία, το τι αποπνέει το άλλο το άτομο και πόσο ενδιαφέρον το βρίσκουμε, τα κοινά ενδιαφέροντά μας, οι υπόλοιπες κοινωνικές μας σχέσεις αν αυτές είναι περιορισμένες, η ανάγκη να μιλήσουμε με κάποιο άτομο για τα προσωπικά μας και το βρίσκουμε στο πρόσωπο καποιου συγκεκριμένου ατόμου, η ερωτικη έλξη κλπ.


Κάποια ερωτήματα που μπορείτε να θέσετε στον εαυτό σας για να καταλάβετε περισσότερο αυτά που νιώθετε για την καθηγήτριά σας είναι τα εξής:


Υπάρχουν άλλα άτομα στο περίγυρό σας που να εμπιστεύεστε και να μοιραζόσαστε τις σκέψεις σας και να σας καταλαβαίνει;


Έχετε κάποια ερωτική σχέση αυτόν τον καιρό; Σας καλύπτει; 


Έχετε κάποιο άλλο παράδειγμα από το παρελθόν σας με άλλο άτομο που να σας κάνει να νιώθετε το ίδιο;


 


Σας ευχαριστούμε πολύ


Δρ Μαρία Φωτιάδου. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X