Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / H Eugenia Kim και η πρώτη της συλλογή παπουτσιών!
H Eugenia Kim και η πρώτη της συλλογή παπουτσιών! thumbnail

H Eugenia Kim και η πρώτη της συλλογή παπουτσιών!

Απίστευτα νέα για την Eugenia Kim, καθώς η σχεδιάστρια καπέλων, επίσημα επεκτάθηκε και σε παπούτσια. Η πρώτη συλλογή θα είναι για το φθινόπωρο του 2014 και έχει εμπνευστεί από την σκοτεινή πλευρά του rock and roll του 1970.


Στη πραγματικότητα είναι η δεύτερη συλλογή της καθώς έχει ξανά σχεδιάσει μια σειρά παπουτσιών το 2003, με πολύ θετική ανταπόκριση. Δυστυχώς όμως η εταιρεία ήταν ακόμα πολύ μικρή και το εργοστάσιο που είχε αναλάβει την παραγωγή δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει, οπότε η σχεδιάστρια αποφάσισε να διακόψει.Χρησιμοποίησε γούνα mink, πέτρες και φτερά παγονιού. Η Kim δήλωσε ότι εμπνεύστηκε για αυτή τη συλλογή από τον David Bowie και την Anita Pallenberg, αλλά τη σκοτεινή πλευρά της εποχής.


Η σχεδιάστρια θέλει επίσης κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τα αξεσουάρ αλλά και με ρούχα. Ο στόχος της ήταν πάντα να επεκτείνει την εταιρεία της και στα αξεσουάρ. Τσάντες, μικρά δερμάτινα είδη και κοσμήματα είναι όλα στο πλάνο.


Ολόκληρη η συλλογή θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X